پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۴۳

استاندار خوزستان:

سرمایه و تلاش بیشتری برای احیای آبادان و خرمشهر به کار گرفته شود

سرمایه و تلاش بیشتری برای احیای آبادان و خرمشهر به کار گرفته شود

اهواز- استاندار خوزستان گفت: به دلیل وجود مسائل ناشی از جنگ تحمیلی که گریبان گیر آبادان و خرمشهر شده می‌طلبد تا توان، سرمایه و تلاش بیشتری را از تمام کشور در این دو شهر بگذاریم.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر حسینی محراب ظهر امروز سه‌شنبه در جلسه مسئولان دستگاه‌های خدمات‌رسان آبادان که با حضور «سید پرویز فتاح» رئیس بنیاد مستضعفان برگزار شد، اظهار کرد: امیدواریم با احصای مشکلات بتوانیم باری از روی دوش مردم برداریم.

وی با بیان اینکه هر چه برای مردم آبادان و خرمشهر کار کنیم باز هم کم است، افزود: به دلیل وجود مسائل ناشی از جنگ تحمیلی که گریبان گیر شهرستان‌های آبادان و خرمشهر شده می‌طلبد تا توان، سرمایه و انرژی بیشتری را از تمام کشور در این دو شهرستان بگذاریم.

حسینی محراب عنوان کرد: خرمشهر و آبادان تنها شهرستان‌هایی بودند که در جنگ تحمیلی با رشادت مردم خوب این شهرستان‌ها در مقابل دشمن بعثی ایستادگی کردند.

استاندار خوزستان تأکید کرد: خانواده رزمندگان مستوجب هر نوع خدمتی است که باید با همکاری یکدیگر خدمات مؤثری را برای این مردم ارائه دهیم.

کد خبر 5691056

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha