پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۲:۳۴

میرتاج الدینی در تذکر شفاهی:

دلایل استیضاح وزرا باید روشن باشد

دلایل استیضاح وزرا باید روشن باشد

نماینده مردم تبریزدر مجلس گفت: استیضاح حق نمایندگان مجلس است اما دلایل آن باید روشن باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدمحمدرضا میرتاج الدینی در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۹ بهمن) مجلس شورای اسلامی طی تذکر شفاهی اظهار داشت: متونی که در مجلس پخش می شود، باید با مهر و مجوز هیات رئیسه باشد و نمایندگان باید این موضوع را مورد توجه قرار دهند.

وی با بیان اینکه استیضاح حق نمایندگان مجلس است، گفت: استیضاح وزرا باید با مسائل و دلایل روشن باشد.

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر استیضاح در ظاهر مربوط به موارد و مسائل یک وزارتخانه باشد اما در پشت پرده مسائل دیگری وجود داشته باشد، درست نیست.

میرتاج الدینی گفت: متاسفانه عده ای می خواهند وزیر در سایه باشند و در عزل و نصب ها دخالت کنند که قطعا اگر استیضاح با این اهداف باشد معنای آن استیضاح نیست.

کد خبر 5694974

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha