۲۷ مهر ۱۳۸۶، ۱۸:۳۹

وزیر خارجه ترکیه دیدار با مقامات لبنانی را مثبت ارزیابی کرد

وزیر امورخارجه ترکیه امروز بعد از دیدار با مقامات لبنانی از جمله رئیس پارلمان و نخست وزیر این کشور دیدارهای مذکور را مفید توصیف کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازخبرگزاری لبنان، "علی باباجان" امروزبعد از دیداربا نخست وزیر لبنان گفت : دیدارامروزما با سنیوره بسیارمفید بود.

وزیراموخارجه ترکیه درادامه با تاکید برروابط عمیق و ریشه دار دو ملت لبنان و ترکیه گفت : آنکارا به وحدت، استقلال و حاکمیت لبنان بسیاراحترام می گذارد.

"علی باباجان" که روزگذشته وارد لبنان شد، تصریح کرد: ما امیدواریم که مشکل و بحران لبنان ازطریق مذاکره حل شود و برگزاری انتخابات ریاست جمهوری گامی مهم برای پایان دادن به این بحران است.

"نبیه بری" رئیس پارلمان لبنان نیز قبل از ظهرامروز "باباجان" و هیئت همراه وی را به حضور پذیرفت و با آنان درباره تحولات کنونی لبنان مذاکراتی انجام داد.

وزیرامورخارجه ترکیه بعد از این دیدار گفت: امروز با "نبیه بری" مذاکرات مثبتی انجام دادیم.

"فوزی صلوخ" وزیرامورخارجه لبنان درباره دیدارش با "علی باباجان" تصریح کرد: دراین دیداربرضرورت تمرکز بر روند صلح درمنطقه تاکید شد.

سعد الحریری رئیس فراکسیون اکثریت پارلمان لبنان نیزدرباره دیدارش با وزیرامورخارجه ترکیه خاطرنشان کرد: درمذاکراتمان درباره اهمیت انتخاب رئیس جمهوری جدید در مدت زمان تعیین شده بحث وتبادل نظرکردیم و همچنین درباره تشکیل دادگاه بین المللی نیز گفتگوهایی انجام شد.

سفر "علی باباجان" به بیروت درحالی صورت گرفت که اخیرا یک روزنامه عرب زبان پیش ازانجام این سفر با اشاره به میانجیگری آنکارا برای حل بحران لبنان گفت : سفر وزیرامورخارجه ترکیه به لبنان حاکی از موفقیت ترکیه درمیانجیگری برای حل بحران لبنان است.

کد خبر 571080

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha