پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۰ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۱۶

فرمانده انتظامی دزفول خبر داد؛

دستگیری ۱۵۳ معتاد متجاهر و خرده فروش در دزفول

دستگیری ۱۵۳ معتاد متجاهر و خرده فروش در دزفول

دزفول - فرمانده انتظامی شهرستان دزفول گفت: ۱۵۳ معتاد متجاهر و خرده فروش در کمتر از ۱۲ ساعت در شهرستان دزفول دستگیر شدند.

سرهنگ روح الله گراوندی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در راستای برخورد با مجرمان و کاهش جرایم در ایام پایانی سال، طرح پاکسازی مناطق آلوده در سطح شهر دزفول اجرا شد.

وی افزود: در این طرح، فرماندهی انتظامی دزفول با به کارگیری عوامل تخصصی و گشت کلانتری‌های تابع و هماهنگی مرجع قضائی موفق به دستگیری ۱۵۳ معتاد متجاهر شد که از این تعداد ۶ نفر خرده فروش و ۱۴۷ نفر معتاد متجاهر بودند.

سرهنگ گراوندی گفت: یک قبضه سلاح شکاری غیرمجاز، چندین دستگاه وسیله نقلیه فاقد پلاک و پلاک مخدوش، مقادیر زیادی آلات مصرف مواد مخدر و اموال مسروقه و ۲۲۰ لیتر مشروبات الکلی در این طرح کشف و ضبط شد.

فرمانده انتظامی دزفول با بیان اینکه ۷۸ نفر از متهمان دارای سوابق کیفری زندان هستند، عنوان کرد: متهمان با دستور دادستان عمومی و انقلاب دزفول برای بررسی تخصصی تحت نظر هستند.

کد خبر 5722112

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha