پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۲ فروردین ۱۴۰۲، ۸:۴۰

سرپرست شرکت غله ایلام:

ایلامی‌ها بیشتر از میانگین کشوری نان مصرف می‌کنند

ایلامی‌ها بیشتر از میانگین کشوری نان مصرف می‌کنند

ایلام-سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگانی ایلام گفت: میانگین مصرف ماهانه نان در این استان هشت تا ۱۰ کیلوگرم در ماه است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید شریفی اعلام کرد: استان ایلام دارای ۶۵۰ واحد نانوایی فعال است که این تعداد نانوایی در ماه باتوجه به پخت نوع نان، ۶ هزار و ۳۰۰ تن آرد یارانه‌ای نوع یک یا ۲ دریافت می‌کنند.

وی افزود: از این مقدار پنج هزار و ۲۵۰ تن آرد سهمیه برای نانوایی‌های مناطق شهری است و ۵۰۰ تن آرد روستایی توسط تعاون روستایی و ۵۵۰ تن آرد عشایری از سوی امور عشایر در طول ماه توزیع می‌شود.

شریفی ادامه داد: در حال حاضر ۲۰ واحد نانوایی مجهز به مشعل دوگانه سوز و برق اضطراری هستند و با پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به دیگر نانوایی‌ها تعداد این واحدهای دوگانه سوز و مجهز به منبع آب و برق اضطراری افزایش خواهد یافت.

سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگانی ایلام گفت: همه نانوایی‌های استان مجهز به دستگاه کارتخوان نانینو هستند که هر تراکنش روزانه ۳۰ درصد برای آن واحد نانوایی کارمزد و سود محاسبه می‌شود.

وی با بیان اینکه سامانه نانینو مبتنی بر عملکرد واحد نانوایی عمل می‌کند، گفت: به ازای کم یا گران فروشی و تخلف محرز شده یا عملکرد مطلوب ۱۰ درصد سهمیه آرد واحدهای نانوایی کم یا زیاد می‌شود.

کد خبر 5752048

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha