پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۱:۱۴

معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی:

عامل هویت بخش جامعه فرهنگ ایثار و شهادت است

عامل هویت بخش جامعه  فرهنگ ایثار و شهادت است

شیراز- معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی گفت: ایثار و شهادت طلبی اهل بیت و امام حسن (ع) عامل هویت بخش جوامع اسلامی است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین رضا عزت زمانی صبح پنجشنبه در نشست شورای هیئات مذهبی کشور در شیراز بیان کرد: مهم‌ترین فلسفه‌ای که جلسات هیأت‌های مذهبی دارد افزایش ارادت به خاندان اهل بیت (ع) است که این موضوع موجب شده تا برای هویت بخشی به جامعه بشری شود.

وی ادامه داد: هیأت‌های مذهبی سرمایه‌ای عظیم در جامعه بوده و اصلی ترین عاملی که در این بخش وجود دارد فرهنگ ایثار و شهادتی است که امام حسین (ع) به این موضوع تزریق کرده است.

او ادامه داد: نقطه عطف تقابل جبهه حق و باطل، عاشورا است که پس از این واقعه شاهد هستیم که هیأت‌های مذهبی تشکیل و هویت آفرین برای جوامع اسلامی هستند.

این مقام مسئول تاکید کرد: هیأت‌های مذهبی مبارزه با دشمنان را با توجه به فرامین رهبری بر عهده دارند زیرا با تاسی از فرهنگ ایثار و شهادت توانسته‌اند درک خوبی از توطئه‌های دشمنان اسلام داشته باشند.

عزت زمانی معتقد است هرگاه دشمنان به دنبال آسیب رساندن به ملت ایران بودند فرهنگ ایثار و شهادت طلبی امام حسین (ع) موجب شد کشور از گزند این افراد در امان باشد و دشمن در مقابل فرهنگ امام حسین (ع) چیزی برای ارائه ندارد.

وی افزود: حل موضوعات اقتصادی و اجتماعی هدف دشمن نیست بلکه عاملی که باعث شده دشمن با تمام قوا علیه ایران برنامه ریزی کنند موضوع عدم ظلم پذیری است

کد خبر 5777259

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha