به گزارش خبرگزاری مهر، ارتش پاکستان امروز سه شنبه خبر داد که یک انفجار انتحاری در نزدیکی مقر ارتش در اطراف اسلام آباد منجر به کشته شدن دستکم هفت نفر گردید.
مقامات مسئول اعلام کردند که فرد انتحاری که پیاده بوده، در یک مقر بازرسی به طور ناگهانی خود را منفجر می کند.
در همین حال، خبرگزاری شینهوا گزارش داد که نخست وزیر اسبق پاکستان امروز در گفتگویی با یک شبکه تلویزیونی تاکید کرد که با وجود تهدید وی به مرگ به مبارزات سیاسی خود ادامه خواهد داد.
وی خاطرنشان کرد که برای برقراری یک دموکراسی واقعی در پاکستان به تلاش خود ادامه می دهد.
بی نظیر بوتو افزود: مشکل امنیتی تنها تهدیدی علیه زندگی من نیست، بلکه تهدیدی برای کل کشور است و این مشکل باید توسط همگی ما برطرف شود.
نخست وزیراسبق پاکستان همچنین خواستارشد که یک هیئت بین المللی درباره انفجار روز پنجشنبه ورود وی به اسلام آباد، تحقیقات کاملی به عمل آورد.


نظر شما