حسن براتی درگفتگو با خبرنگار مهرگفت: درنظر داریم برای آمادگی تیم ملی در مسابقات قهرمانی آسیا در کویت دو اردوی مجزا برای رشته های اهداف ثابت و اهداف پروازی برگزار کنیم اما با توجه به لغو اردوی اوکراین و مشخص نبودن اردوی قطر هر دو برنامه تدارکاتی را همزمان در یک کشور برگزار خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه تیم های ملی ایران هفته آینده به اردوی برون مرزی می روند افزود: هنوز قطر ویزای تیم را نداده است اما در صورت مهیا شدن شرایط، این تیم به این کشور خواهد رفت. بعد ازبازگشت ازاین کشورهم تیم ملی اهداف ثابت 10 روز در کیش اردو زده و درنهایت عازم کویت خواهد شد.
براتی ادامه داد: مسابقات کویت برای ما از هر لحاظ مهم است چون این آخرین میدان آسیایی ها برای کسب سهمیه المپیک چین است. تاکنون 36 کشور برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا اعلام آمادگی کرده اند اما پیش بینی می شود تعداد این کشورها به عدد 45 هم برسد.
دبیر فدراسیون تیراندازی خاطرنشان کرد: در این رویداد آسیایی 13 سهمیه به اهداف ثابت و 10 سهمیه به اهداف پروازی داده می شود که شانس ما در اهداف پروازی بیشتر است. در مجموع با حضوراین تعداد کشور و این تعداد سهمیه کار بچه های ما در کویت بسیارسخت خواهد بود.
وی تصریح کرد: تاکنون برخی از نفرات تیم ملی با ثبت رکوردهای خود شرایط بهتری برای قرارگیری در تیم اعزامی دارند. مثلا در رشته اهداف پروازی مردان بعد از امیر ابری لواسانی و حسین ضیایی، بین نیکخو و یگانه هم باید رکورگیری شود تا تیم تریپل (سه نفره ) ایران مشخص شود. در بانوان هم شرایط ابومنصور، سیرانی و عامری از بقیه بهتر است. در اهداف ثابت حسن پور و ترکان در رشته طپانچه رکوردهای بهتری ثبت کرده اند و درتفنگ الهه احمدی و جلالی به همراه روحی و ضیایی برای حضور دراین مسابقات تمرین می کنند. دربخش مردان هم نواب نوری و نصراصفهانی از شرایط آمادگی بهتری نسبت به بقیه بهره مند هستند.
براتی درپایان به حضور دو تیرانداز ایران در مسابقات جهانی فیلیپین اشاره کرد و گفت: این دوتیرانداز اهداف پروازی کشورمان تنها برای محک خوردن و بررسی شرایط به این رقابتها اعزام شدند. ولی رکوردهای آنان با یک افت 20 نمره ای نسبت به رکوردگیری تهران ثبت شد. به طوریکه نیکخو در تهران امتیاز بالای 120 داشت اما در آنجا 113 زد . به هرحال در مجموع از این دو تیرانداز رضایت داریم اما باید در رکوردگیری اردوی قطر یکی از آنها برای همراهی تیم ملی انتخاب شود.


نظر شما