به گزارش خبرنگارمهر، دراین تمرین که زیر نور برگزارشد بازیکنان به مرورتمرینات تاکتیکی و کارهای گروهی زیرنظر نناد نیکولیچ سرمربی تیم فوتبال جوانان پرداختند . قرار تیم کشورمان تمرینات خود را طی روزهای آینده و تا قبل از آغاز رقابتهای مقدماتی درورزشگاه دستگردی دنبال کند .
به گفته میرشاد ماجدی سرپرست تیم فوتبال جوانان کشورمان، این تیم از هر نظر برای حضور قدرتمند درمسابقات مرحله مقدماتی آماده است و بازیکنان در شرایط مطلوبی قرار دارند .
ماجدی تصریح کرد : از سوی فدراسیون تمامی امکانات برای میزبانی شایسته این مسابقات فراهم شده و امیدواریم با تلاش بازیکنان، تدابیرکادرفنی و حمایت تماشاگران همیشگی فوتبال ایران بتوانیم نظیرتیم نوجوانان با اقتدار به مرحله بعدی این رقابتها صعود کنیم .
وی درخصوص زمان ورود تیم های همگروه به ایران اظهار داشت : 4 تیم همگروه ایران شامل لبنان، عمان، پاکستان، هند و بحرین تا فردا وارد تهران خواهند شد و طبق برنامه ریزی انجام شده تا قبل از آغازمسابقات یک جلسه در زمین اصلی به تمرین خواهند پرداخت .
سرپرست تیم جوانان کشورمان همچنین درخصوص جلسه هماهنگی تیم های شرکت کننده دراین دوره ازمسابقات اظهار داشت : این جلسه ساعت 15 روز دوشنبه با حضور سرپرستان تیم ها، داوران و مسئولان AFC درمحل فدراسیون فوتبال برگزارمی شود تا هماهنگی های لازم درخصوص برگزاری هرچه بهتر این مسابقات انجام شود .
گفتنی است رقابت های مرحله مقدماتی فوتبال جوانان آسیا درگروه B با حضور تیم های جوانان ایران، پاکستان، هند، لبنان، بحرین و عمان از روز سه شنبه هفته جاری در تهران آغاز می شود و تیم جوانان کشورمان درنخستین دیدارخود در این گروه با تیم پاکستان دیدارخواهد کرد .
نظر شما