پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۸ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۰۰

استاندار فارس اعلام کرد؛

آمادگی فارس برای جذب سرمایه گذار در طرح ساخت تصفیه خانه فاضلاب

آمادگی فارس برای جذب سرمایه گذار در طرح ساخت تصفیه خانه فاضلاب

شیراز- استاندار فارس  گفت: بسته های سرمایه گذاری در راستای ایجاد تصفیه خانه در فارس تدوین شده و سرمایه گذاران می‌توانند در این طرح ها اقدام به سرمایه گذاری کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدهادی ایمانیه ظهر یکشنبه در حاشیه بازدید از تصفیه خانه شماره ۲ فاضلاب شیراز در جمع خبرنگاران بیان کرد: با توجه به محدودیت اعتبارات دولتی در خصوص ایجاد تصفیه خانه‌های فاضلاب، سرمایه گذاران بخش خصوصی می‌توانند نسبت به سرمایه گذاری در این بخش اقدام کنند.

استاندار فارس در خصوص نحوه استفاده از فاضلاب نیز عنوان کرد: پس‌آب فاضلاب پس از تصفیه شدن در اختیار صنایع و آبیاری فضای سبز قرار گرفته این در حالی است که ظرفیت تصفیه خانه‌های شماره یک و دو شیراز و تصفیه خانه شهر صدرا در مجموع ۶۵ میلیون متر مکعب است.

به گفته این مقام مسئول امکان افزایش ظرفیت تصفیه خانه‌های شیراز تا ۱۸۰ میلیون متر مکعب وجود دارد.

استاندار فارس در خصوص فاز دوم تصفیه خانه شماره دو شیراز نیز تصریح کرد: با توجه به اینکه برای احداث فاز ۲ تصفیه خانه شماره ۲ شیراز پیمانکار انتخاب شده، امید است عملیات اجرایی این پروژه همزمان با سفر دوم هیأت دولت به فارس آغاز شود.

کد خبر 5813351

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha