۱۳ تیر ۱۴۰۲، ۱۲:۱۵

فرمانده سپاه استان بوشهر:

هدف دشمنان از جنگ شناختی ایجاد ناهنجاری در کشور است

هدف دشمنان از جنگ شناختی ایجاد ناهنجاری در کشور است

بوشهر- فرمانده سپاه امام صادق علیهم السلام استان بوشهر گفت: هدف از جنگ شناختی دشمنان ایجاد ناهنجاری در کشور است.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار سرتیپ علی رزمجو صبح سه‌شنبه در نشست با حضور اعضای مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر این استان با اشاره هدف از جنگ شناختی دشمنان جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: هدف از جنگ شناختی دشمنان ایجاد ناهنجاری در کشور است.

وی اضافه کرد: در همین راستا مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر می‌تواند با به کارگیری نیروهای مخلص و متخصص خود اقدامات بسزایی را در جهت خنثی نمودن اقدامات دشمنان به ارمغان بیاورد.

فرمانده سپاه امام صادق علیهم السلام استان بوشهر اذعان کرد: مجموع رهروان امر به معروف و نهی از منکر استان بوشهر تا به حال توانسته است اقدامات بسیار خوب و متعددی در راستای مقابله با چالش‌های این استان انجام دهد.

سردار رزمجو با اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب تصریح کرد: اقدامات فرهنگی بسیار متعددی در ادارات استان‌ها و شهرستان‌های کشور در راستای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب صورت گرفته است.

کد مطلب 5827177

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha