پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ مرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۲۵

رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری کردکوی:

بزرگترین محموله قاچاق الوار در کردکوی کشف شد

بزرگترین محموله قاچاق الوار در کردکوی کشف شد

کردکوی- رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری کردکوی گفت: بزرگترین محموله قاچاق الوار در کردکوی کشف شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید ابوالقاسم هاشمی اظهار کرد: بر اساس گزارشات همیاران طبیعت حوالی شهر خواجه نفس، مبنی بر دپوی الوار در یک دامداری غیر فعال، بلافاصله صحت این گزارش مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: طی این خبر با رصد اطلاعاتی و عملیات کمین، تعقیب و گریز توسط مأموران منابع طبیعی شهرستان انجام شد و در موعود مقرر، برابر دستور مقام قضائی و با همکاری فرمانده یگان حفاظت و رئیس اداره بازرسی منابع طبیعی استان گلستان و پلیس امنیت اقتصادی کردکوی و استان از یک دامداری غیر فعال در حوالی شهر خواجه نفس به تعداد ۲ نیسان الوار از جنس راش کشف و ضبط شد.

هاشمی ادامه داد: ضمن انتقال الوارهای قاچاق به اداره منابع طبیعی برای متخلفین تشکیل پرونده و جهت سیر مراحل قانونی به اداره تعزیرات حکومتی ارجاع شد.

رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری کردکوی گفت: به منظور ادامه پیگیری و دستیابی به سرنخ‌های اصلی و شناسایی دیگر مافیای دخیل در پرونده، تا حصول نتیجه نهایی، نسبت به دستگیری و بازداشت ۳ نفر از متخلفان اقدام شد.

وی اظهار کرد: با توجه به اینکه زیستگاه اصلی گونه درختان راش شهرستان کردکوی است و مأمورین این اداره از قبل قطع تعداد زیادی از این درختان را گزارش کرده بودند به نظر می‌رسد که چوب آلات مکشوفه از همین درختان تهیه و تبدیل شده باشند که پس از اطمینان از این موضوع علیه متخلفان تنظیم تخلف صورت گرفته و به اداره تعزیرات حکومتی این شهرستان ارسال شد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کردکوی گفت: مأموران یگان حفاظت منابع طبیعی این شهرستان عزم جدی در برخورد با سوداگران و متخلفان فرآورده‌های جنگلی را دارند و از شهروندان نیز انتظار می‌رود در صورت مشاهده مواردی از این دست مراتب را با شماره تماس ۱۵۰۴ و ۱۳۹ یگان امداد جنگل و مرتع در میان بگذارند.

کد خبر 5851032

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha