پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ مرداد ۱۴۰۲، ۸:۳۱

استاندار بوشهر:

برخورد مؤثر با عاملان ضرب‌وجرح معلولان در بوشهر انجام شود

برخورد مؤثر با عاملان ضرب‌وجرح معلولان در بوشهر انجام شود

بوشهر- استاندار بوشهر گفت: انتظار می‌رود که برخورد مؤثر و قاطع با عاملان ضرب‌وجرح معلولان در بوشهر انجام شود.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی‌زاده شنبه‌شب در نشست بررسی حادثه در مرکز نگهداری معلولان بوشهر اظهار داشت: توجه ویژه به معلولان و رسیدگی به مشکلات آنان مورد تأکید است و فیلم منتشر شده مایه تأثر و تأسف است.

وی با تأکید بر رسیدگی به این اتفاق دلخراش خواستار شناسایی و برخورد مؤثر و قاطع با عاملان این حادثه شد و خاطر نشان کرد: مدیران کل حراست و بازرسی استانداری و مدیر کل بهزیستی استان بوشهر با قید فوریت مسئول بررسی موضوع و شناسایی عوامل آن شدند.

استاندار بوشهر دلجویی شایسته از معلولان را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: رفع مشکلات معلولان پیگیری و مطالبات این عزیزان در کوتاه‌ترین زمان برطرف شود.

محمدی‌زاده خدمات مطلوب به این قشر جامعه را یک ضرورت دانست و تصریح کرد: خدمات به جامعه معلولان نباید مقطعی باشد.

کد خبر 5854625

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha