۲۹ مرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۲۲

رئیس شبکه دامپزشکی خوشاب:

۷۶ راس دام سبک در خوشاب توقیف شد

۷۶ راس دام سبک در خوشاب توقیف شد

خوشاب-رئیس شبکه دامپزشکی خوشاب گفت: ۷۶ رأس دام سبک به علت عدم انطباق مجوز بهداشتی صادره با مجوز حمل اولیه صادر شده در این شهرستان توقیف شد.

محمود ترخاصی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه دامداران برای فروش دام‌هایشان باید مجوزهای حمل قانونی را از مراجع ذیصلاح دریافت کنند، اظهار کرد: با هوشیاری گشت نیروی انتظامی مجوز بهداشتی حمل یک خودرو در حال حامل دام زنده مورد بررسی و صحت سنجی دامپزشکی قرار گرفت که به دلیل عدم انطباق تعداد دام و پلاک قید شده در مجوز و تعداد دام حمل شده محرز شد.

رئیس شبکه دامپزشکی خوشاب بیان کرد: بر حسب دستور مقام قضائی و با حضور رئیس شبکه دامپزشکی، معاون جهادکشاورزی و مأمورین نیروی انتظامی محموله مطابق قانون توقیف شد.

وی اظهار کرد: ۷۶ رأس دام سبک توسط کارشناسان لیست برداری و توقیف شد. و پرونده‌ای در این رابطه تشکیل و جهت رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

کد مطلب 5866212

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۰۴:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۵/۳۰
      1 4
      واردات دام به کشور را افزایش دهید، دام در کشور کم است و روستاییان توان خریدن بااین قیمت‌های گران را ندارندکه بخرند،
    • داریوش محرابی IR ۱۱:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۵/۳۰
      4 0
      توقیف شد که چی بشه مثلاً می‌خوان چکار شون کنن گوسفندها رو
    • دکتر دامپزشک RU ۱۰:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۵/۳۱
      4 1
      دام اگر در کشور کم است و گوشت گران است راه کار آن واردات دام نیست که اینکار به دامدار زیان می رساند بلکه راه کار اساسی تقویت دامداری از راه دادن سوبسید در خوراک دام و دادن وام های کم بهره به دامدار است که هم اشتغال زایی است و هم افزایش تولید گوشت