۱ شهریور ۱۴۰۲، ۸:۰۶

فرماندار سرپل ذهاب خبر داد؛

اجرای طرح «هر مدرسه، یک موکب حسینی» در سرپل‌ذهاب

اجرای طرح «هر مدرسه، یک موکب حسینی» در سرپل‌ذهاب

کرمانشاه- فرماندار سرپل ذهاب از اجرای طرح «هر مدرسه، یک موکب حسینی» در این شهرستان خبر داد.

صدراله بابلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ثبت هر مدرسه به‌عنوان یک موکب در ایام اربعین برای ارائه خدمات به زائرین عتبات عالیات که مجموعه‌ای از مدیر و کارکنان مدرسه، والدین و دانش آموزان تشکیل می‌دهند اقدام ارزنده‌ای از سوی آموزش و پرورش شهرستان سرپل‌ذهاب است.

وی افزود: شهرستان سرپل ذهاب اماده میزبانی از زائران اربعین است.

فرماندار سرپل ذهاب تصریح کرد: با توجه به منویات مقام معظم رهبری آموزش و پرورش نقش مهمی در گزینش و اختصاص افراد در مشاغل مختلف در جامعه دارد و ما باید به این حوزه بیشتر توجه کنیم و تعلیم و تربیت نیز به‌صورت ویژه در دستور کار آموزش قرار گیرد.

بابلی بیان کرد: آموزش و پرورش شهرستان برای یک ماه اوقات فراغت دانش آموزان امسال از تیرماه کلاس‌های اوقات فراغت شروع کردند امیدواریم دانش آموزان نهایت استفاده در این فرصت ایجادشده داشته باشند و هم آموزش‌وپرورش و هم والدین برنامه‌ریزی خاصی برای فرزندان و دانش آموزان داشته باشند.

کد مطلب 5868430

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha