پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ شهریور ۱۴۰۲، ۱۴:۲۴

شهردار کاشان مطرح کرد؛

خدمت‌رسانی به زائران اربعین با ۱۸ دستگاه اتوبوس و ون از کاشان

خدمت‌رسانی به زائران اربعین با ۱۸ دستگاه اتوبوس و ون از کاشان

کاشان - شهردار کاشان گفت: این سازمان به زائران اربعین حسینی با ۱۸ دستگاه اتوبوس و ون خدمات می‌دهد.

کیومرث محمدپور در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری کنگره عظیم اربعین حسینی اظهار داشت: با توجه به موج بازگشت زوار اربعین حسینی شهرداری کاشان هم امکانات خود را در اختیار هموطنان عزیز قرار داده است.

وی از اعزام ۱۸ دستگاه اتوبوس و ون برای خدمت‌رسانی به زائران اباعبدالله الحسین (ع) در مرزهای مهران، چزابه و خسروی خبر داد و ابراز داشت: انشاالله جابجایی زوار با برنامه از پیش تعیین شده توسط ناوگان حمل و نقل شهرداری کاشان انجام می‌شود.

شهردار کاشان تصریح کرد: جابجایی زائران در داخل شهرهای مرزی و همچنین خطوط برون شهری از خرم‌آباد، اندیمشک، بروجرد، ایلام، شوش، اهواز و دورود به سمت مرزها توسط این وسایل نقلیه انجام می‌شود.

وی گفت: از هشت دستگاه اتوبوس اعزام شده از سوی سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری کاشان، چهار دستگاه در مرز مهران، سه دستگاه در مرز چزابه و یک دستگاه در مرز خسروی به زائران حسینی خدمت‌رسانی می‌کنند.

محمدپور با بیان اینکه خدمت‌رسانی این سازمان با حضور ۲۲ نفر از پرسنل شامل راننده، مکانیک و نیروی پشتیبانی صورت می‌پذیرد، خاطرنشان کرد: فعالیت ۱۰ دستگاه ون و هشت دستگاه اتوبوس از کاشان از اواخر مرداد ماه آغاز و تا اربعین حسینی ادامه دارد.

وی تاکید کرد: لازم به ذکر است خدمات ارائه شده تحت نظارت و مدیریت قرارگاه حمل و نقل مرزی اربعین وزارت کشور انجام می‌شود.

کد خبر 5878867

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha