مسئول هیأت امنای گلزار شهدای بهاباد و پدر دانشجوی شهید، امیرحسین قربانی در حاشیه مراسم افتتاح این کتابخانه در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه در این کتابخانه تمامی آثار منتشر شده در حوزه ایثار و شهادت موجود است، اظهار داشت: کتابخانه تخصصی ایثار و شهادت، تجلیگر و توسعه دهنده فرهنگ ایثار و شهادت است.
علی قربانی بیان کرد: با توجه به نبود کتابخانه تخصصی ایثار و شهادت، از دو دهه قبل این موضوع در دستور کار قرار گرفت و جمع آوری کتب مربوط به دفاع مقدس در حوزههای مختلف انجام شد.
وی با تاکید بر اینکه کتاب یکی از مهمترین عناصری است که به انتقال فرهنگ میانجامد، گفت: راه اندازی کتابخانه تخصصی ایثار و شهادت در توسعه و ترویج فرهنگ شهادت نقش مهمی ایفا خواهد کرد.
قربانی، افتتاح کتابخانه تخصصی ایثار و شهادت را اتفاق مثبتی قلمداد کرد و از مسئولان خواست بر غنیسازی این کتابخانه بیفزایند و این کتابخانه را به مرجعی در سطح کشور تبدیل کنند.
این رزمنده و جانباز دفاع مقدس با بیان اینکه شهدا نمونه بارز شهروندی و مسئولیت اجتماعی هستند و این وظیفه بر دوش ماست که آنها را به عنوان الگو به جامعه معرفی کنیم، افزود: کتابخانه تخصصی ایثار و شهادت شهرستان بهاباد دارای ۲ هزار و ۵۰۰ جلد کتاب از شهدای کشور و شهدای شهرستان بهاباد است و امیدواریم بتوانیم کتابهای شهدای سایر شهرستانها را نیز جمعآوری کنیم.


نظر شما