پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ آبان ۱۴۰۲، ۲۳:۲۸

۳ قطعه پرنده کمیاب «بالابان» در دشتستان کشف شد

۳ قطعه پرنده کمیاب «بالابان» در دشتستان کشف شد

بوشهر- فرمانده انتظامی استان بوشهر از کشف سه قطعه پرنده کمیاب بالابان (چرخ) در شهرستان دشتستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار حیدر سوسنی اظهار داشت: برابر اطلاع واصله مبنی بر اینکه فردی با هویت معلوم با استفاده از یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ اقدام به قاچاق پرنده‌های شکاری از استان فارس به مقصد شهرستان دشتستان می‌کرد مراتب در دستور کار پلیس شهرستان دشتستان قرار گرفت.

وی افزود: مأموران پلیس با همکاری مأمورین ایستگاه شهید صلاحی و پشتیبانی عملیاتی فرماندهی دریابانی استان نسبت به رصد اطلاعاتی جهت شناسایی خودرو مورد نظر اقدام که در همین حین یک دستگاه خودروی سمند به عنوان اسکورت وارد ایستگاه شد سپس خودروی مورد نظر به دنبال آن وارد ایستگاه شدند.

سردار سوسنی بیان داشت: پس از رؤیت خودروها دستور ایست صادر که راننده بدون توجه به ایست و با هدف فرار به مسیر خود ادامه داده که توسط وسایل نگهدارنده سیخک چرخ‌های خودرو پنچر، که پس از مسافتی تعقیب و مراقبت هر دو خودرو توقیف و به مقر انتظامی دلالت داده شد.

فرمانده انتظامی استان بوشهر خاطر نشان کرد: در بازرسی از خودروهای توقیفی سه قطعه پرنده شکاری کمیاب از نوع بالابان (چرخ) که به صورت ماهرانه ای بسته بندی شده بود کشف شد.

وی ارزش این پرندها را برابر نظر کارشناسان محیط زیست شهرستان دشتستان مبلغ ۱۲ میلیارد ریال عنوان کرد و اظهار داشت: پرنده‌های کشف شده به سازمان محیط زیست شهرستان تحویل و متهمان نیز پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند.

کد خبر 5936348

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha