پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳ دی ۱۴۰۲، ۲۰:۵۱

استاندار فارس:

سازمان فنی‌ و حرفه‌ای پیرو منویات رهبر انقلاب سبب حرفه‌آموزی شود

سازمان فنی‌ و حرفه‌ای پیرو منویات رهبر انقلاب سبب حرفه‌آموزی شود

شیراز- استاندار فارس گفت: هم‌افزایی میان سازمان فنی و حرفه ای با دیگر دانشگاه‌ها باعث می‌شود شرایط حرفه‌آموزی و اشتغال‌زایی جوانان پیرو رهنمودهای رهبر معظم انقلاب بهتر فراهم شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدهادی ایمانیه در دیدار با رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در شیراز با اشاره به مباحث سخت‌افزاری سازمان فنی و حرفه‌ای استان گفت: در بحث سخت‌افزاری در سازمان فنی و حرفه‌ای استان فارس تعداد قابل توجهی پروژه‌های ناتمام و منتظر تزریق بودجه وجود دارد.

استاندار فارس بیان کرد: از طریق فرآیندهای قانونی همچون تهاتر و مولدسازی و ایجاد ارزش افزوده کمک می‌کنیم تا طی یک برنامه‌ریزی هدفمند و منسجم تا پایان دولت سیزدهم این پروژه‌ها به ثمر بنشیند؛ ظرفیت‌های قابل توجهی در قانون بودجه، برنامه‌های توسعه و قانون مولدسازی وجود دارد لذا فرصتی طلایی در اختیار داریم که شاید دیگر تکرار نشود.

ایمانیه گفت: هم افزایی بخش دولتی و خصوصی شرایط را برای ورود جوانان به محیط‌های کاری خصوصاً در حوزه‌های صنعتی و تولیدی فراهم می‌کند.

استاندار فارس به ضرورت آموزش‌های فنی در دوران تحصیل در مدارس نیز اشاره کرد و افزود: در جلسه‌ای که با کاظمی معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش داشتیم مقرر شد شورای مهارت آموزی استان را تقویت کنیم؛ سازمان آموزش و پرورش هدف‌گیری کرده است تا ۵۰ درصد از دانش آموزان متوسطه دوم را به سمت هنرستان‌ها سوق دهد.

وی خاطرنشان کرد: در مسیر اجرای این هدف بعضی از دبیرستان‌ها به هنرستان تبدیل می‌شوند و سازمان نوسازی مدارس و خیرین مدرسه ساز هم به میدان می‌آیند تا از این پس اولویت را به هنرستان‌ها اختصاص دهند.

ایمانیه در پایان گفت: هم‌افزایی بین سازمان فنی و حرفه‌ای، سازمان آموزش و پرورش، دانشگاه شیراز، دانشگاه صنعتی شیراز، دانشگاه فنی و حرفه‌ای، دانشگاه علمی کاربردی، دانشگاه آزاد اسلامی، اتاق بازرگانی و بخش خصوصی باعث می‌شود در اجرای تحقق دستورات رهبر انقلاب پیشتاز باشیم و از ابتدا شرایط را برای ورود جوانان به محیط‌های کاری خصوصاً در حوزه‌های صنعتی و تولیدی فراهم آوریم.

کد خبر 5975438

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha