پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۷ بهمن ۱۴۰۲، ۱۷:۲۴

مدیر امور اراضی اردبیل:

۲۴ درصد اراضی کشاورزی استان اردبیل دارای سند تک برگ است

۲۴ درصد اراضی کشاورزی استان اردبیل دارای سند تک برگ است

اردبیل- مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: با همکاری اداره کل ثبت اسناد و املاک استان اردبیل تاکنون بیش از ۲۴ درصد اراضی کشاورزی استان اردبیل دارای سند تک برگ شده است.

فرهاد ثنائی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: صدور اسناد کاداستری اراضی کشاورزی از اولویت‌های اصلی برنامه‌های مدیریت امور اراضی است که در این راستا با همکاری اداره کل ثبت اسناد و املاک استان تاکنون بیش از ۲۴ درصد اراضی کشاورزی استان دارای سند تک برگ شده است.

وی تصریح کرد: مدیریت زمین و حفظ اراضی کشاورزی به عنوان بستر امنیت غذایی و یکی از مهمترین اولویت‌های کاری دستگاه‌های تأثیرگذار در کشور به ویژه وزارت جهاد کشاورزی و سازمان امور اراضی کشور تبدیل شده است.

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: مدیریت امور اراضی استان به صورت پویا در راستای حفظ اراضی کشاورزی، واگذاری و توسعه اراضی و ساماندهی و تثبیت مالکیت اراضی، کاداستر، رفع تداخلات و… برای مدیریت بر اراضی کشاورزی و توسعه و ساماندهی اراضی در حال فعالیت است.

ثنائی افزود: سازمان امور اراضی کشور در هفتم بهمن ماه ۱۳۷۱ از ادغام تشکیل سازمان اصلاحات ارضی و ستاد مرکزی هیأت‌های هفت نفره واگذاری زمین تشکیل شد و به عنوان سازمانی مستقل و وابسته به وزارت جهاد کشاورزی با تنوعی از وظایف و مأموریت‌های حاکمیتی فعالیت می‌کند.

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل بیان کرد: سالروز تأسیس سازمان امور اراضی کشور را به همه همکاران به ویژه پیشگامان خط مقدم تأمین امنیت غذایی کشور تبریک عرض کرده و توفیق روزافزون را در ارائه خدمات شایسته به کشور و مردم از درگاه ایزد منان خواستارم.

کد خبر 6006105

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha