۲۲ بهمن ۱۴۰۲، ۱۱:۳۰

همزمان با سراسر کشور انجام شد؛

حضور پرشکوه مردم استان مرکزی در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن

حضور پرشکوه مردم استان مرکزی در  راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن

اراک- راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن همزمان با چهلمین و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی با حضور پرشور و انقلابی اقشار مختلف مردم در اراک و ۱۵۰ نقطه استان مرکزی آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، اجرای سرودهای انقلابی با حضور گروه‌های سرود از مدارس، پذیرایی از مردم، اجرای سرود ۱۳۵۷ نفری، اجرای برنامه‌های شاد کودکانه از جمله برنامه‌های روز حماسی ۲۲ بهمن ماه در اراک است.

مردم شهید پرور استان مرکزی با شعارها و با در دست داشتن پلاکاردهای «تا آخر ایستاده ایم»، «مرگ بر آمریکا»، «آمریکا در همه جنایاتی که امروز در فلسطین اتفاق می‌افتد شریک جرم است» حضور پررنگ دارند.

حضور دهه هشتادی‌ها و نودی‌ها امروز در کنار والدین و پدر بزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها که در انقلاب حضور داشتند در راهپیمایی امروز در اراک پررنگ بود، کودکان و نوجوانانی که با شور و نشاط پرچم سه رنگ را در دست می‌چرخاندند و تصویر امام (ره)،مقام معظم رهبری و شهدا را بر سینه داشتند و جلوه‌هایی زیبا تصویر کردند.

مردم در میدان شهدای اراک، راهپیمایی بزرگ ۲۲ بهمن را آغاز کرده و با گذر از مسیر مشخص شده در مصلای بیت المقدس، شنونده سخنان نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین، سخنران این آئین خواهند بود.

کد خبر 6020757

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha