پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۱ آذر ۱۳۸۶، ۱۶:۰۲

بورس نقش تعیین کننده ای در تنظیم بازار سرمایه و کالا دارد

مشهد - خبرگزاری مهر: معاون استاندار خراسان رضوی گفت: بورس اعم از کالا یا اوراق بهادار یک جریان علمی و منطقی است که نقش تعیین کننده ای در تنظیم بازار سرمایه و کالا دارد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمد مهدی مروج الشریعه ظهر امروز در مراسم افتتاحیه بورس کالای ایران در هتل ایران افزود: ارائه برنامه ای مختوم به شکوفایی منطقه با توجه به پتانسیل های منطقه و در عین حال سالم سازی عرصه عرضه کالا، اعتماد سازی در جامعه برای استقبال از این بنگاه اقتصادی و پیشگیری از ناهنجاری های روانی در جریان حاکمیت مقطعی به ویژه از اقتصاد کاذب در روند معاملات غیرشفاف، از انتظارات مردم و دولتها از پیدایش اینگونه بازارهای رسمی است.

وی با اشاره به اولین درخواست مردم در این زمینه بیان داشت: اولین خواسته مردم و مدیریت های ملی و منطقه ای، رساندن کالا به عرصه های ملی و بین المللی از مسیر این بنگاه هاست.

مروج الشریعه خاطرنشان کرد: گاهی امواج سیاسی در بورس اوراق بهادار موثر است اما بورس کالا حالتی فراگیر دارد و مهم این است که جامعه، مردم و دولت می خواهند آثار عملی این کار را در داخل ببینند و پاسخگویی به نیازهایشان را شاهد باشند.

در این جلسه، مدیرعامل کارگزاری آتی اندیش نیز یادآور شد: ویژگی های خاص استان خراسان از جمله ویژگی کشاورزی استان، هم مرزی با کشور افغانستان و کشورهای مجتمع المنافع نظیر ترکمنستان و از همه مهمتر وجود بارگاه امام رضا (ع) موجب شده که کار از این منطقه آغاز شود.

وی همچنین با اشاره به اقدامات درخشان خراسان رضوی در این سالها عنوان کرد: کارنامه استان خراسان درخشان است که نمای این موفقیت، آغاز به کار بورس منطقه ای اوراق بهادار در مجموعه استان و افتتاح بورس بین المللی زعفران در سال 80 است.

مدیرعامل کارگزاری آتی اندیش ادامه داد: بورس سنتی زیره، نیز از جالب توجه ترین فعالیت های بورس است که از متداولترین روش های جهانی است.

کد خبر 603567

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha