۲۴ آذر ۱۳۸۶، ۱۳:۲۱

با تائید از سوی رئیس جمهوری؛

33 وظیفه و اختیار شورای عالی مدیریت و برنامه ریزی اقتصادی اعلام شد

33 وظیفه و اختیار شورای عالی مدیریت و برنامه ریزی اقتصادی اعلام شد

جزئیات وظایف و اختیارات شورای جدید عالی مدیریت و برنامه ریزی اقتصادی کشور به همراه شش کمیسیون زیر مجموعه این شورا که به تائید رئیس جمهوری رسید ، منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، با استناد به مصوبه یکصد و سی و سومین  جلسه شورای عالی اداری مورخ 18/4/1386  و بنا به پیشنهاد معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهوری و کارگروه مصوبه یاد شده، وظایف و اختیارات شورای عالی " مدیریت و برنامه ریزی  اقتصادی " به تصویب رسید.

الف- کلیات
 در اجرای مصوبه شماره 122724 مورخ 2/8/86 ، وظایف و اختیارات شورای عالی و کمیسیونهای تخصصی ، همان وظایف و اختیارات قانوین هیئت و شوراهای ادغام شده یازده گانه موضوع بند " الف " مصوبه شماره 56061/1901 مورخ 24/4/86 ، با حفظ اعضای قانونی در هر مورد است که مشروح آن در بند " 1/ الف "  و " ب " این مصوبه آمده است.

1/الف- وظایف و اختیارات شورای عالی
1- رسیدگی و تصویب آیین نامه های یاد شده در قانون پولی و بانکی کشور.

2- اظهار نظر در مسائل بانکی و پولی و اعتباری کشور و همچنین اظهار نظر نسبت به لوایح مربوط به وام یا تضمین اعتبار و هر موضوع دیگری که از طرف دولت به شورا ارجاع می شود.

3- ارائه نظر مشورتی و توصیه به دولت در مسائل بانکی و پولی و اعتباری کشور که به نظر شورا در وضعیت اقتصادی و به خصوص در سیاست اعتباری کشور ، موثر خواهد بود.

4- تبصره 2 ماده 13 قانون پولی و بانکی کشور مصوب سال 1351.

5- تبصره ماده 14 قانون پولی و بانکی کشور مصوب سال 1351.

6- وظایف و اختیارات شورا موضوع بندهای " ب " و " ج " ماده 30 قانون پوی و بانکی مصوب 18/4/ 1351 ، با اصلاحات بعدی و تبصره آن ، قسمت سوم فصل اول.

7- بند " ا لف " ماده 33 قانون پولی و بانکی کشور مصوب 18/4/ 1351  با اصلاحات بعدی ، قسمت سوم فصل دوم.

8- بند 5 ماده 34 قانون پولی و بانکی کشور مصوب 18/4/ 1351 ، با اصلاحات بعید ، قسمت سوم فصل دوم.

9- وظایف و اختیارات شورا موضوع ماده 39 قانون پولی و بانکی کشور مصوب 18/ 4/ 1351 ، با اصلاحات بعدی ، قسمت سوم فصل سوم.

10- وظایف و اختیارات شورا موضوع بند سوم و تبره دوم ماده 44 قانون پولی و بانکی کشور مصوب 18/4/ 1351 با اصلاحات بعدی ، قسمت سوم فصل چهارم.

11- وظایف و اختیارات شورا موضوع بند " ز" ماده 10 قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مصوب 1383.

12- وظایف و ا ختیارات شورا موضوع مواد 2، 3، 5 ، 12، 16 و تبصره الحاقی ماده 58 آیین نامه فصل سوم قانون عملیات بانکی بدون ربا( آیین نامه تسهیلات اعطایی بانکی مصوب .

13- وظایف و اختیارات شورا موضوع ماده 7 قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مصوب 15/8/1384.

14- وظایف و اختیارات موضوع صدر ماده 2 قانون برنامه و بودجه مصوب سال 1351.

15- تعیین هدف های کلی برنامه های عمرانی کشور.

16- بررسی خط مشی ها و سیاست های اقتصادی و اجتماعی برای طرح در هیئت وزیران .

17- اظهار نظر نسبت به برنامه های عمرانی به منظور طرح در هیئت وزیران.

18- تعیین خط مشی تنظیم بودجه کل کشور.

19- بررسی بودجه کل کشور برای طرح در هیئت وزیران.

20- تصمیم گیری درباره مسائلی که مسئولان دستگاههای اجرایی در زمینه اجرای طرح ها و فعالیت ها با آن مواجه می شوند و در شورا مطرح می کنند.

21- تصویب اصول، سیاست ها و ضوابط مربوط به اخذ وام و اعتبارات خارجی که توسط کمیته موضوع بند 9 ماده 3  قانون برنامه و بودجه مصوب 1351 تنظیم و پیشنهاد خواهد شد.

22- بررسی و اظهار نظر نسبت به آیین نامه ها و مقررات مربوط به اجرای قانون برنامه و بودجه و قوانین برنامه های عمرانی پنجساله که توسط معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهوری تهیه می شود، برای طرح و تصویب در هیئت وزیران.

23- وظایفی که در سایر قوانین به هیئت عالی برنامه محول شده است.

24- وظایف و اختیارات مربوط به ماده یک قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مصوب 1383.

25- وظایف و اختیارات شورا موضوع تبصره یک ماده 56 و تبصره 2 ماده 60 آیین نامه فصل سوم قانون عملیات بانکی بدون ربا ( آیین نامه تسهیلات اعطایی بانکی مصوب 1362)

26- وظایف و اختیارات شورا در قوانین بودجه سنواتی.

27- وظایف و اختیارات شورا موضوع بند " ب" ماده 30 قانون وصول برخی از درآمدهای دولت و مصرف آن در موارد معین.

28- وظایف و اختیارات شورا موضوع صدر ماده 117 قانون برنامه سوم ، تنفیذی درماده 36 قانون برنامه چهارم توسعه و بندهای " الف " ، " د " ،" ی " و " ن" ماده 2 آیین نامه اجرایی و تبصره آن .

29- وظایف و اختیارات شورا موضوع ماده 87 قانون محاسبات عمومی.

30- وظایف و اختیارات شورا موضوع بند " ج " ،" د" و " ه" ماده 15 قانون ساختار نظام جامع رفاه و تامین اجتماعی مصوب 1383.

31- وظایف و اختیارات شورا موضوع بند 4 ماده 17 قانون تاسیس بیمه مرکزی ایران و بیمه گری.

32- تصویب اساسنامه سازمان و شرکت های تابع مناطق آزاد

33- تصویب مقررات امنیتی و انتظامی مناطق با تایید فرماندهی کل قوا.

تبصره یک - علاوه بر مواردی که در این مصوبه آمد، سایر وظایف و اختیارات شورا، وظایف و اختیاراتی است که مطابق قوانین و مقررات به عهده هیئت و شوراهای ادغام شده یازده گانه بند " الف " مصوب شماره 56061/1901  مورخ 24/ 4/ 1386 است اعمال این وظایف و اختیارات توسط شورا با حفظ اعظای قانونی امکان پذیر است.

تبصره 2- وظایف و اختیارات دیگر شورا، وظایف و اختیاراتی است که مطابق قوانین و مقررات به هیئت و شوراهای ادغام شده یازده گانه یاد شده تفویض شده یا به تعدادی از اعضای آنها مانند وزیران عضو واگذار شده است ، اعمال این وظایف و اختیارات توسط شورا با حفظ اعضای قانونی امکان پذیر است.

تبصره 3- رئیس جمهوری و معاون اول رئیس جمهوری و شورای عالی می توانند بررسی کارشناسی موضوع های مختلف را  حسب مورد به کمیسیون  تخصصی ارجاع دهند.

2/الف - شورا می تواند نسبت به تمام وظایف و اختیارات کمیسیون های تخصصی به طور مستقیم بر اساس ارجاع رئیس جمهوری یا معاون اول ، با حفظ وظایف و اختیارات و اعضای قانونی اتخاذ تصمیم کند.

3/الف- دستور کار هر جلسه شورای عالی مطابق نظر معاون اول رئیس جمهوری تنظیم می شود.

4/الف- چنانچه در کمیسیون های تخصصی موضوع هایی مطرح شود که از وظایف و اختیارات یا مسئولیت های هیئت و شوراهای ادغامی یازده گانه موضوع بند "الف " مصوبه شماره 56061/ 1901 مورخ 24/4/ 86 بوده که رئیس جمهوری یا معاون اول رئیس جمهوری ، ریاست آنها را به عهده داشته  است از آنان برای حضور در جلسه دعوت به عمل می آید. در صورت حضور، ریاست جلسه با رئیس جمهوری است و در صورت عدم حضور رئیس جمهوری ،ریاست جلسه با معاون اول رئیس جمهوری خواهد بود و چنانچه در جلسه حضور نداشته باشند، ریاست جلسه به عهده رئیس کمیسیون مربوط است.

5/الف- از وزیر اطلاعات و معاون مربوط برای حضور در تمام جلسه های شورا و کمیسوین های تخصصی دعوت به عمل می آید.

6/الف- از وزیر رفاه و تامین اجتماعی برای حضور در جلسه های کمیسیون پول و اعتبار دعوت به عمل می آید.

7/الف- مطابق نظر معاون اول رئیس جمهوری از اشخاصی که حضور آنان در جلسه های شورای عالی و کمیسیونهای تخصصی ضرورت داشته باشد، دعوت به عمل می آید.

ب- وظایف و اختیارات کمیسیون های تخصصی شش گانه " پول و اعتبار " ، " سرمایه گذاری " ،" اشتغال" ، " توسعه تجارت " ، " خدمات اقتصادی و رایانه ها" و " تولید و مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی " به ترتیب زیر است:

1/ب- شرح وظایف و اختیارات کمیسیون پول و اعتبار
1- رسیدگی و تصویب سازمان و بودجه و مقررات استخدامی و آیین نامه های داخلی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران.

2- رسیدگی و اظهار نظر نسبت به تراز نامه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ا یران برای طرح در مجمع عمومی.

3- رسیدگی آیین نامه های یاد شده در قانون پولی و بانکی کشور مصوب 1351 و پیشنهاد آن به شورا برای تصویب.

4- اظهار نظر در مسائل بانکی و پولی و اعتباری کشور و همچنین اظهار نظر نسبت به لوایح مربوط به وام یا تضمین اعتبار و هر موضوع دیگری که شورای عالی به کمیسیون ارجاع می دهد.

5- ارائه  نظر مشورتی و توصیه به شورای عالی در مسائل بانکی و پولی و اعتباری کشور که به نظر کمیسیون در وضعیت اقتصادی و به خصوص در سیاست اعتباری کشور موثر خواهد بود.

6- اظهار نظر درباره هر موضوعی که از طرف رئیس کل بانکی مرکزی جمهوری اسلامی ایران ، در حدود قانون پولی و بانکی کشور مصوب 1351 به کمیسیون عرضه می شود.

7- وظایف و اختیارات شورا موضوع بند " ب " ماده 3 قانون پولی و بانکی کشور مصوب 18/4/ 1351 با اصلاحات بعدی.

8- وظایف و اختیارات شورا موضوع بند های " ج " و " ه " ماده 11 قانون پولی و بانکی کشور مصوب سال 1351 با اصلاحات بعدی .

9- وظایف و اختیارات شورا موضوع بند " ج " ماده 32 قانون پولی و بانکی مصوب 18/4/ 1351.

10- وظایف و اختیارات شورا موضوع بندهای " ب " ، " ج" و " د" و" و " ماده 33 قانون پولی و بانکی مصوب 18/4/ 1351.

11- وظایف و اختیارات شورا موضوع تبصره ماده 62 لایحه اصلح قانون تجارت مصوب 24/12/1347.

12- وظایف و اختیارات شورا موضوع تبصره ماده 2 آیین نامه اجرایی ماده 117 قانون برنامه سوم توسعه تنفیذی در ماده 36 قانون برنامه چهارم.

تبصره- رئیس کمیسیون پول  و اعتبار ، وظایف و اختیاراتی را که به صورت قانونی قابل واگذاری از کمیسیون به دستگاه های اجرایی ذی ربط باشد استخراج می کند و با رعایت مفاد بند 5 مصوبه 122724 مورخ 2/8/ 1386 ، به تصویب شورای عالی خواهد رسید؛

2/ب- شرح وظایف و اختیارات کمیسیون سرمایه گذاری
1- پیشنهاد هدف های کلی  برنامه های عمرانی کشور به شورای عالی.

2- بررسی خط مشی ها و سیاست های اقتصادی و اجتماعی برای طرح در شورای عالی.

3-اظهرا نظر نسبت به برنامه های عمرانی برای طرح در شورای عالی.

4- پیشنهاد خط مشی تنظیم بودجه کل کشور به شورای عالی.

5- بررسی بودجه کل کشور برای طرح در شورای عالی.

6- اتخاذ تصمیم درباره مسائلی که مسئولان دستگاه های اجرایی در زمینه اجرای طرح ها و فعالیت ها با آن مواجه می شوند و در کمیسیون مطرح می کنند.

7- تصویب اصولَ، سیاست ها و ضوابط مربوط به اعطای وام از محل اعتبارات عمرانی به موسسه ها و شرکت های دولتی و سایر موسسه ها در بخش عمومی و شهرداری ها به پیشنهاد وزارت امور اقتصادی  و دارایی و معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهوری.

8- تصویب اصول، سیاست ها و ضوابط مربوط به اعطای وام یا مشارکت  دولت در سرمایه گذاری موسسه های خصوصی از طریق بانک ها و موسسه های اعتباری تخصصی به پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی و معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهوری.

9- پیشنهاد اصول و سیاست ها و ضوابط مربوط به دریافت وام و اعتبارات خارجی که توسط کمیته موضوع بند 9 ماده 3 قانون برنامه و بودجه مصوب سال 1351 تنظیم و به شورا ارائه خواهد شد.

10-بررسی و اظهار نظر نسبت به آیین نامه ها و مقررات مربوط به اجرای قانون برنامه و بودجه و قوانین برنامه های عمرانی پنجساله که توسط معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهوری تهیه می شود برای طرح در شورای عالی.

11- وظایف و اختیارات شورا موضوع ماده 3 و تبصره یک قانون حداکثر استفاده از توان فنی و اقتصادی.

12- وظایف و اختیارات شورا موضوع ماده 33 قانون برنامه  و بودجه مصوب سال 1351.

13- وظایف و اختیارات شورا موضوع ماده  87 قانون تنظیم بخشی از مقررات  مالی دولت.

14- وظایف و اختیارات شورا موضوع جز یک بند " ج " ماده 13 قانون برنامه چهارم توسعه.

15- نحوه تعیین  اولویت طرح ها برای استفاده از تسهیلات  موضوع آیین نامه ماده یک قانون برنامه  چهارم.

16- تعیین روش محاسبه و نرخ سود تسهیلات اعطایی از حساب ذخیره ارزی بر اساس پیشنهاد بانک مرکزی.

17- دوره استفاده و باز پرداخت تسهیلات اعطایی از حساب ذخیره ارزی .

18- نحوه پی گیری وصول مطالبات موضوع ماده 11 آیین نامه اجرایی ماده یک قانون برنامه چهارم.

19- تعیین چارچوب قرار دادهای معاونت نظارت راهبردی رئیس جمهوری با بانک های عامل موضوع ماده 11 آیین نامه اجرایی ماده یک قانون برنامه چهارم.

20- تعیین کارمزد بانک های عامل موضوع ماده 11 آیین نامه اجرایی ماده یک قانون برنامه چهارم.

21-سایر ضوابط و دستورالعمل های مورد نیاز موضوع ماده 11 آیین نامه اجرایی ماده یک قانون برنامه چهارم.

تبصره- رئیس  کمیسیون سرمایه گذاری ،وظایف و اختیاراتی را که به صورت قانوین قابل واگذاری از کمیسیون به دستگاههای اجرایی ذی ربط باشد استخراج می کند و با رعایت مفاد بند 5 مصوبه 122724 مورخ 2/8/ 86 به تصویب شورای عالی خواهد رساند.

3/ب- شرح وظایف  و اختیارات کمیسیون اشتغال
1- ایجاد هماهنگی بین دستگاهها و سازمان های مختلف در زمینه عرضه و تقاضای بازار کار و نظارت بر عملکرد این دستگاه ها در زمینه اشتغال.

2- تعیین سهمیه فرصت های شغلی در بخش های مختلف اقتصادی با رعایت مقررات مربوط.

3- برنامه ریزی و تعیین راهکارهای عملی برای رشد و توسعه اشتغال در روستاها، شهرهای کوچک و برای گروه های خاص ( معلولان ، زنان و جوانان ) با رعایت مقررات مربوط.

4- ایجاد فضا و مقررات حمایتی از کارآفرینان و سرمایه گذاران به منظور ایجاد اشتغال مولد با رعایت مقررات مربوط.

5- اتخاذ تدابیر لازم برای برقراری نظم بیشتر در بازار کار.

6- وظایف و اختیارات شورا موضوع ماده 55 قانون الحاق  موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مصوب 27/ 11/ 1380 .

7- ماده 4 قانون تشکیل شورای عالی اشتغال کماکان به قوت خود باقی است.

تبصره- رئیس کمیسیون اشتغال، وظایف و اختیارات قابل واگذاری از کمیسیون به دستگاه های اجرایی ذی ربط را استخراج می کند و با رعایت مفاد بند 5 مصوبه 122724 مورخ 2/8/ 1386 ، به تصویب شورای عالی خواهد رساند.

4/ب- شرح وظایف واختیارات کمیسیون توسعه و تجارت
1- وظایف و اختیارات شورا موضوع تصویبنامه در خصوص امور مربوط به صادرات خدمات فنی و مهندسی در چارچوب آیین نامه اجرایی ماده 117 قانون برنامه سوم تنفیذی در ماده 36 برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران.

2-تصویب برنامه های بخشی توسعه صادرات غیر نفتی کشور، ارائه شده از طریق وزارتخانه ها و دستگاههای ذی ربط.

3- شناخت و تعریف عوامل و تنگناهای ساختاری صادرات کشور و مشخص کردن اقدام های لازم برای تحقق جهش صادرات  به شکل برنامه ریزی شده در طول سالهای برنامه چهارم توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مصوب 1383.

4- پیشنهاد اهداف کمی برای صادرات بخش های مختلف اقتصادی و نظارت بر چگونگی تحقق این اهداف به شورای عالی.

5- تصویب برنامه های عملیاتی و تقسیم اهداف کمی و کیفی ، تنظیم و تفوق تراز تجاری کشور.

6- تصویب مقررات لازم در راستای ایجاد هماهنگی بین فعالیت ها و سیاست های صادراتی وزارتخانه ها وسازمان های مختلف.

7- سیاستگذاری ، هدایت و تشویق صادر کنندگان در راستای ارتقای کیفیت کالای صادراتی .

8- تصویب نوع، میزان و ضوابط اعطای کمک ها و تسهیلات مورد نیاز بخش صادرات و تامین منابع مالی مربوط به آنها در چارچوب قانون و مقررات مربوط.

9- تدوین سیاست های حمایتی، هدایتی ، فنی ، زیربنایی و تسهیلات اعتباری بخش صادرات به نحوی که توسعه صادرات محور تمام تصمیم های اقتصادی کشور تلقی شود.

10- بررسی و تصویب طرح ها و پیشنهادهای احاله شده به کمیسیون و پیشنهاد به شورا در موارد لازم.

11- نظارت و ارزیابی مستمر عملکرد صادرات غیر نفتی در بخش های مختلف اقتصادی.

12- ایجاد هماهنگی بین فعالیت های وزارتخانه ها و سازمان های مرتبط با صادرات.

13- اصلاح ساختار و تشریفات مربوط به صادرات.

14- هماهنگی ، سیاستگذاری و رفع موانع اجرایی صادرات خدمات فنی  و مهندسی در چارچوب آیین نامه مقررات حمایتی دولت برای صادرات  خدمات فنی و مهندسی ، موضوع تصویب نامه شماره 677- ت 22738 ه مورخ 23/1/1379 با رعایت قوانین و مقررات مربوط .

تبصره - رئیس کمیسیون توسعه تجارت، وظایف و اختیاراتی را که به صورت قانونی قابل واگذاری از کمیسیون به دستگاه های اجرایی ذی ربط باشد، استخراج می کند و با رعایت مفاد بند 5 مصوبه 122724 مورخ 2/8/ 1386 ، به تصویب شورای عالی خواهد رساند.

5/ب- شرح وظایف و اختیارات کمیسیون خدمات اقتصادی و یارانه ها
1- تمام وظایف و اختیاراتی که شورای عالی الگوی مصرف بر اساس قوانین و مقررات و باحفظ اعضای قانونی بر عهده دارد.

2- رسیدگی و اظهار نظر نسبت به صدور پروانه تاسیس یا لغو پروانه موسسه های بیمه طبق مقررات قانون تاسیس بیمه مرکزی و بیمه گری و پیشنهاد آن به مجمع عمومی.

3-تصویب نمونه تراز نامه که باید مورد استفاده موسسه های بیمه قرار گیرد

4- تعیین انواع معاملات بیمه و شرایط عمومی بیمه نامه ها و نظارت بر امور بیمه های اتکایی.

5- پیشنهاد میزان کارمزد و حق بیمه مربوط به رشته های مختلف بیمه مستقیم به شورای عالی.

6- تصویب آیین نامه های لازم برای هدایت امر بیمه و فعالیت موسسه های بیمه.

7- رسیدگی و اظهار نظر نسبت به گزارش بیمه مرکزی ایران درباره عملیات و فعالیت های موسسه های بیمه در ایران که حداقل هر شش ماه یک بار باید تسلیم شود.

8- اظهار نظر درباره هر گونه پیشنهاد که از طرف رئیس شورای عالی به آن ارجاع می شود.

9- وظایف و اختیارات شورا موضوع ماده 17 و بتصره یک ماده 12 و بندهای " الف " و " ب " ماده 15 قانون ساختار نظام جامع رفاه و تامین اجتماعی و همچنین بررسی و اظهار نظر به شورای عالی در مورد بندهای " ج " ،" د" و " ه " ماده ذکر شده.

تبصره: رئیس کمیسیون خدمات اقتصادی و یارانه ها، وظایف و اختیاراتی را که به صورت قانونی قابل واگذاری از کمیسیون به دستگاه های اجرایی ذی ربط باشد، استخراج می کند و با رعایت مفاد بند 5 مصوبه 122724 مورخ 2/8/ 1386 به تصویب شورای عالی خواهد رساند.

6/ب- شرح وظایف و اختیارات کمیسیون تولید ومناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی
1- وظایف و اختیارات هیئت وزیران یاد شده در قانون چگونگی اداره مناطق آزاد تجاری - صنعتی جمهوری اسلامی ایران - مصوب 1372 - و اصلاحات بعدی آن ( به استثنای تبصره 2 ماده یک قانون مزبور) که به کمیسیونی مرکب از وزیران موضوع بند یک این تصویبنامه محول شده است.

2- تصویب آیین نامه ها و هماهنگ کردن تمام فعالیت های هر منطقه.

3- پیشنهاد اساسنامه سازمان و شرکت های تابع به شورای عالی.

4- تصویب برنامه های عمرانی ، فرهنگی ، بودجه سالانه و عملکرد صورت های مالی سازمان های مناطق.

5- پیشنهاد مقررات امنیتی و انتظامی مناطق به شورای عالی.

6- اعمال نظارت غالیه بر فعالیت های مناطق.

7- بررسی و اتخاذ تصمیم مطابق قوانین و مقررات توسط اشخاص ذی صلاح قانونی در خصوص امور گوناگون مربوط به تولید در کشور اعم از شناسایی مشکلات و ارائه راه حل و رفع موانع مرتبط و تقویت و توسعه در بخش تولید از طریق مختلف ، مانند ارائه راهکار استفاده از تسهیلات ارزی و ریالی و همچنین انجام هماهنگی لازم بین دستگاه های مربوط در راستای فرآیند تولید در چارچوب قوانین و مقررات یا برای طرح مراحل قانونی.

سایر وظایف و اختیارات کمسیون ، وظایف و اختیاراتی است که بر اساس قوانین و مقررات به شوراهای مناطق آزاد تجاری- صنعتی وویژه تفویض شده یا به عهده تعدادی از اعضای آنها مانند وزیران عضو گذاشته شده است . اعمال این وظایف و اختیارات با حفظ اعضای قانونی امکان پذیر است.

تبصره- رئیس کمیسیون تولید و مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی ، وظایف و اختیاراتی را که به صورت قانونی قابل واگذاری از کمیسیون به دستگاه هایی اجرایی ذی ربط باشد، استخراج می کند و با رعایت مفاد بند 5 مصوبه 122724 مورخ 2/8/ 1386 به تصویب شورای عالی خواهد رساند.

ج - نتایج بررسی ها و پیشنهادها و اظهار نظر ها و تمام تصمیم ها و مصوبات شورای عالی مدیریت و برنامه ریزی اقتصادی و کمیسیون های تخصصی تابع با رعایت مفاد مصوبه شماره 122724 مورخ 2/8/86 به خصوص بندهای 2 و 3 و تبصره های یک و 2 ذیل بند یک و 2 ذیل بند 4 آن و این مصوبه ( پس از تایید رئیس جمهوری در مواردی که مطابق قانون، مصوبات باید به تایید وی برسد) توسط معاون اول رئیس جمهوری ابلاغ می شود.

این مصوبه که درتاریخ 9/5/ 86 به تایید رئیس جمهوری رسیده، با شماره 148394 در تاریخ 13/9/ 86 به نهاد ریاست جمهوری ، معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهوری ، معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهوری ، وزارتخانه ها و موسسه های دولتی ابلاغ شده است.

کد خبر 604733

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha