پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ اسفند ۱۴۰۲، ۱۶:۱۴

رییس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان:

بارش‌های رگباری اصفهان را فرا می‌گیرد/ افزایش ۴ درجه‌ای دما

بارش‌های رگباری اصفهان را فرا می‌گیرد/ افزایش ۴ درجه‌ای دما

اصفهان- رییس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی استان اصفهان از ورود سامانه ناپایدار مرطوب و به نسبت قوی از عصر امروز و فعالیت آن طی ۴۸ ساعت پیش رو خبرداد.

لیلا امینی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به ورود سامانه ناپایدار مرطوب از امروز بعدازظهر به استان اصفهان، اظهار داشت: این سامانه بارشی به نسبت قوی تا روز چهارشنبه یکم فروردین ماه در سطح استان فعال خواهد بود.

وی ادامه داد: از امشب تا روز چهارشنبه شرایط جوی به صورت افزایش ابر، مه آلودی، رگبار باران همراه با رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی استان اصفهان با بیان اینکه در مناطق سردسیر بارش برف دور از انتظار نیست، اضافه کرد: وزش باد شدید و وقوع توفان لحظه‌ای و در مناطق شرقی و شمالی گردو خاک محلی پیش بینی می‌شود.

امینی افزود: اوج فعالیت سامانه بارشی در مناطق غرب و جنوب و مرکز استان اصفهان خواهد بود و طی ۴۸ ساعت آینده آب‌گرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، کولاک برف، سقوط بهمن و خیزش گردو خاک و کاهش دید محتمل است.

وی با بیان اینکه دمای هوا طی ۲۴ ساعت آینده بین ۲ تا چهار درجه افزایش می‌یابد، گفت: بیشینه دمای هوای کلان‌شهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به ۲۵ درجه سلسیوس بالای صفر و کمینه آن بامداد فردا به ۱۱ درجه سلسیوس بالای صفر می‌رسد.

به گفته امینی، خور و بیابانک با بیشینه دمای ۲۹ درجه سلسیوس بالای صفر و بویین میاندشت با کمینه دمای چهار درجه سلسیوس بالای صفر به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان طی ۲۴ ساعت آینده خواهند بود.

کد خبر 6058259

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha