ابداع تکنیکی موثر برای احیای دوباره بافتهای از دست رفته سینه

ابداع تکنیکی موثر برای احیای دوباره بافتهای از دست رفته سینه

محققان آمریکایی تکنیک نوین و موثری برای احیای دوباره بافت های از دست رفته سینه ارایه کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این تکنیک بی سابقه دانشمندان روش ترکیب سلولهای بنیادین زنان با چربی بدنشان برای تولید مجدد و البته نسبی بافت های سینه را با موفقیت آزمایش کردند.

بر اساس گزارش شین هوا، دانشمندان شرکت Cytori Therapeutics در سن دیاگو از آزمایش موفقیت آمیز این تکنیک نوین بر روی 21 زن در ژاپن خبر دادند.

دانشمندان این پروژه در اعمال جراحی مختلفی که انجام دادند، بخشهایی از بافت سینه این زنان را برداشته و در همان زمان مقادیری از سلولهای بنیادین و چربی آنها را نیز از بدنشان خارج کردند. پس از گذشت یک سال، دانشمندان با استفاده از آنها بافت احیا شده سینه این زنان را تولید و ارایه کردند.

این شرکت اعلام کرد هیچ یک از این 21 زن علائمی درخصوص انتشار سرطان سینه یا بازپس زدن بافت احیا شده پس از گذشت یک سال بروز ندادند.

بر اساس اعلام این شرکت با استفاده از این تکنیک ارتقای قابل توجهی نیز در ضخامت بافت سینه ای احیا شده مشاهده شده است.

کد خبر 606109

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha