۵ دی ۱۳۸۶، ۹:۳۸

رئیس ستاد پارالمپیک پکن:

نتایج امیدوارکننده ای کسب می کنیم / سیگاری ها را به پارالمپیک نمی بریم

نتایج امیدوارکننده ای کسب می کنیم / سیگاری ها را به پارالمپیک نمی بریم

غفور کارگری گفت: کمیته ملی پارالمپیک در حالی کاروان ورزشی خود را به رقابت های پارالمپیک 2008 پکن اعزام می کند که ارزیابی کاملی از نفرات اعزامی صورت گرفته و نتایج بهتری نسبت به پارالمپیک 2004 آتن کسب خواهیم کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس ستاد پارالمپیک 2008 صبح دیروز در نخستین همایش ستاد پارالمپیک 2008 پکن که با حضور مسئولان کمیته های ملی المپیک و پارالمپیک و جمعی از مسئولان کمیته های پارالمپیک برگزار شد، گفت: ما پس از برگزاری رقابت های پارالمپیک آتن برای نخستین بار در رقابت های آسیا- اقیانوسیه تحت عنوان "فسپیک" شرکت کردیم و نتایج قابل قبولی هم کسب کردیم. در حال حاضر خود را برای حضور در پارالمپیک 2008 پکن آماده می کنیم و نسبت به فسپیک ضعف های موجود را بر طرف کرده ایم ضمن اینکه بر این باوریم این حرکت همچنان تا آغاز این رقابت ها باید ادامه داشته باشد.

غفور کارگری در ادامه با خطاب قراردادن سرپرستان تیم های اعزامی به پکن، افزود: از همه می خواهیم نگاه کلان تری به ورزش داشته باشند. ما در پکن به دنبال نتایج مطلوب هستیم و سرپرستان تیم ها که در واقع روسای انجمن های ما هم هستند باید در این راه همکاری لازم را به عمل آورند. کمیته ملی پارالمپیک آماده شنیدن نظرات سازنده است و در راه موفقیت هر چه بیشتر در این بازی ها از آنها استفاده می کند.

وی افزود: در رقابت های پارالمپیک پکن، ورزشکاران و مربیان سیگاری جایی نخواهند داشت چراکه بر این باوریم این موضوع می تواند سرمنشاء مشکلاتی برای کاروان باشد. ما این موضوع را پیشاپیش اعلام می کنیم تا سیگاری ها بتوانند اقدام به ترک دخانیات کنند.

نایب رئیس فدراسیون جانبازان و معلولین با برشماری 9 عامل در راه موفقیت در رقابت های پارالمپیک پکن از سرپرستان تیم های اعزامی خواست تا در اردوها حضور پیدا کرده و از عملکرد حاضران در اردو گزارش تهیه کنند.

وی گفت: ایجاد جو تفاهم و دوستی اعضای تیم، ارتباط مستمر با ستاد و پیگیری رفع مشکلات، انتقال مشکلات تیم به ستاد، همراهی و مدیریت تیم در تمامی برنامه ها، نظارت بر عملکرد مربیان، پیگیری و تامین امکانات مورد نیاز، هدایت و کنترل اعضا در ابعاد مختلف، رعایت مسائل اخلاقی و جلوگیری از دوپینگ وررزشکاران از جمله فاکتورهایی هستند که باید به آنها توجه ویژه شود.

کارگری در پایان تصریح کرد: ما با 8 رشته والیبال نشسته، بسکتبال با ویلچر، فوتبال 7 نفره، وزنه برداری، گلبال، تیراندازی، جودو و دوومیدانی در پکن حضور پیدا می کنیم با این امید که نتایج بهتری نسبت به پارالمپیک آتن کسب کنیم. کمااینکه رشد قابل ملاحظه ای هم نسبت به آن دوره از رقابت ها داشته ایم.

کد خبر 611413

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha