به گزارش خبرنگارمهر، علی دایی که پس از پیروزی یک بر صفر تیمش برابر سپاهان در جمع خبرنگاران سخن می گفت، ضمن بیان مطلب فوق افزود: بازیکنان سایپا دراین دیدار عملکرد خوبی داشتند و توانستند از نقاط قوت و ضعف تیم سپاهان که برایشان تشریح کردیم برای پیروزی نهایی استفاده کنند.
وی درخصوص غیبت بازیکنان اصلی دراین دیدارادامه داد: هرکسی در تمرینات خوب باشد، در مسابقات به میدان خواهد رفت. 11 نفر اصلی ما بدون توجه به سن و سال بهترین بازیکنان تمرینات خواهند بود، موضوعی که باعث افزایش انگیزه بین تمام بازیکنان خصوصا جوانان تیم خواهد شد.
سرمربی تیم فوتبال سایپا با اشاره به این موضوع که تیم سایپا از تلفیق بازیکنان باتجربه و جوان تشکیل شده، تاکید کرد: برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا یک بازیکن خارجی می گیریم که هنوز نام آن مشخص نشده است، ضمن اینکه از بازیکن کمکی برای شرکت در آن مسابقات استفاده نخواهیم کرد.
وی اضافه کرد: سپاهان بهترین تیم ایران است اما این موضوع تاثیری درعملکرد بازیکنان ما نداشت و آنها با ارائه بازی منطقی، توانستند درهردو نیمه مسابقه تیم برتر میدان باشند و از همه لحاظ از سپاهان سرتر بودیم.
دایی درپاسخ به این سوال که چه احساسی دارید که با پیروزی برابرسپاهان، پرسپولیس را قهرمان نیم فصل کردید، خاطرنشان کرد: ما دراین دیدار برای خودمان بازی کردیم و نشان دادیم می توانیم درهرمسابقه خصوصا دیدار با تیمهای مدعی لیگ برتر به پیروزی دست یابیم.
وی درمورد گل مردود سایپا اظهارداشت: در این صحنه عملکرد کمک داور بسیار عالی بود زیرا بازیکن با تجربه ما درآفساید قرارداشت و در زدن ضربه بی تجربگی کرد که اگر این اتفاق رخ نمی داد بازیکن پشت آن می توانست گل دوم را به ثمر برساند.
دایی درپایان درخصوص مذاکره با سهراب بختیاری زاده گفت: اصلا با این بازیکن برای حضور درسایپا مذاکره ای انجام نداده ایم.


نظر شما