به گزارش خبرنگارمهر، تاکنون 25 تیم مطرح خارجی از قاره های آسیا، اروپا و آمریکای لاتین برای شرکت دراین مسابقات اعلام آمادگی کرده اند که در میان تیم های شرکت کننده چهره های شاخص و عنواندارجهانی دیده می شود .
این مسابقات طی روزهای 22 و 23 دی ماه در دو اسلحه سابر و اپه به میزبانی جزیره کیش برگزارخواهد شد .
فضل الله باقرزاده رئیس فدراسیون شمشیربازی، ازمسابقات شمشیربازی جام جهانی درکیش و مسابقات قهرمانی آسیا در تایلند به عنوان دو رویداد مهم برای راهیابی شمشیربازان ایران به المپیک نام برد و اظهار داشت : تیم ملی شمشیربازی با تمام قدرت و نفرات باتجربه خود درمسابقات جام جهانی شمشیربازی که با حضور بهترین شمشیربازان جهان درکیش برگزارخواهد شد، شرکت می کند و با وجود سطح بالای این رقابت ها تلاش خواهد کرد تا با کسب امتیازات لازم شانس خود را برای حضور درالمپیک افزایش دهد.
وی اضافه کرد : دیگر رویداد شمشیربازی برای کسب سهیمه ورودی المپیک اواخر فروردین درمسابقات قهرمانی آسیا درتایلند و در دو اسلحه سابر و اپه برگزارخواهد شد که تمام هدف ملی پوشان دستیابی به نخستین سهمیه المپیک کشورمان در تاریخ شمشیربازی ایران است .


نظر شما