به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر اجرایی آکادمی ملی علوم آمریکا اضافه کرد: در زمانی که تنشهای سیاسی روابط تهران-واشنگتن را تحت تاثیر قرار داده است، تبادلات علمی نقش ویژه ای پیدا کرده اند.
وی در ادامه به ستایش از ایران پرداخت و گفت: ایران کشوری است که مردم آن برای آموزش و علم اندوزی ارزش و بها قائل می شوند.
رادیو صدای آمریکا نیز گزارش داد : طی 9 سال گذشته دانشمندان ایرانی و آمریکایی در کارگاههای علمی مشترک درخصوص موضوعات علمی و تحقیقاتی حضور داشته اند. از آن گذشته در سال جاری ژوزف تیلور برنده جایزه نوبل فیزیک در سال 1993 در قالب تیمی از محققان و دانشمندان آمریکایی راهی ایران شد و با دانشجویان و محافل علمی و آکادمیک این کشور و حتی رسانه ها به گفتگو نشست.
بر اساس این گزارش، مدیر اجرایی آکادمی ملی علوم آمریکا و دانشمندان سرشناسی همچون وی عقیده دارند که هنگام حضور در ایران گویی در خانه خود بوده اند.
به گزارش مهر، گلن شویتزر از آکادمی ملی آمریکا نیز گفت: در دو ملاقات اخیر از ایران متوجه شده ام که شمار آمریکاییهایی که از ایران دیدن می کنند، کاهش یافته است.
وی در ادامه به طرح سئوالاتی پرداخته است: چگونه باید آمریکاییها را به ایران علاقمندتر کرد و چطور می توان آنها را متقاعد کرد که سفر به ایران نگرانی ندارد؟ چگونه این نهاد ملی (آکادمی ملی علوم آمریکا) می تواند ورود دانشمندان آمریکایی به ایران را نسبت به گذشته ساده تر کند؟
نظر شما