پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۹ بهمن ۱۳۸۶، ۱۳:۲۹

نمایشگاه کتاب کلکته در روز افتتاحیه تخته شد

نمایشگاه کتاب کلکته در روز افتتاحیه تخته شد

دادگاه عالی کلکته چند ساعت بعد از افتتاح سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب کلکته حکم تعطیلی آن را صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندیا نیوز، این نمایشگاه که قرار بود از روز 29 ژانویه تا 10 فوریه برگزار شود، در اولین روز برپایی خود با مخالفت مقامات هندی روبرو شد.

حکم صادر شده دادگاه باعث شد تا ناشران حاضر در نمایشگاه - که به نمایشگاه کتاب گیلد موسوم است - سردرگم شوند. این دستور باعث اعتراض آنها نسبت به عملکرد دادگاه شده و ناشران را مجبور به رایزنی با مقامات بالاتر کرده است.

دادگاه عالی کلکته تنها دلیل لغو ممنوعیت نمایشگاه را استفاده از فضاهایی به صورت غیر قانونی دانسته و آن را مغایر با ماده 14  و 21 قانون مربوطه قلمداد کرده است. در حکم صادره آمده است: برگزاری نمایشگاه در فضای فعلی باعث آلودگی هوا، ازدحام جمعیت و ایجاد ناهنجاریهای صوتی می شود.

اما این حکم واکنش شهردار کلکته را به دنبال داشته است. "بیکاش بانجان" حکم را مغایر با افکار و خواست اکثریت مردم خوانده و گفته است: مردم از این نمایشگاه بهره زیادی می برند. اگر آلودگی هوا تنها دلیل لغو نمایشگاه است، در این صورت باید خود دادگاه هم بسته شود چون تعداد مراجعان به دادگاه به مراتب بیشتر و دائمی تر است.

کد خبر 629288

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha