به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رضا اکبری دبیر شورای بررسی و تصویب طرح های مطالعاتی معاونت سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی با بیان این مطلب افزود: این طرح توسط شرکت مجمتع جهانگردی گلستان شاندیز به عنوان سرمایه گذار تهیه و پس از بررسی در شورای بررسی طرح ها تصویب و به سازمان میراث فرهنگی ارائه شد.
وی با اشاره به اینکه طرح جامع منطقه نمونه گردشگری بین المللی شاندیز توسط مشاوران ایرانی و 2 مشاور خارجی تهیه شده، اظهار داشت: کلیات طرح نیز توسط کارگروه گردشگری خراسان رضوی به تصویب رسیده است.
وی ادامه داد: بنا به پیشنهاد مجری طرح (شرکت مجتمع جهانگردی گلستان شاندیز)، شرکت سرمایه گذاری و توسعه گردشگری گلستان بینالود با مشارکت عموم مردم و اولویت مردم بومی منطقه، تاسیس، اجرای طرح و ایجاد منطقه نمونه گردشگری بین المللی شاندیز را به عهده خواهد گرفت.
اکبری خاطر نشان کرد: از مساحت 1200 هکتاری منطقه، 660 هکتار آن به صورت حفاظت شده به شکل طبیعی و به منظور توسعه گردشگری استفاده می شود و 540 هکتار باقیمانده برای توسعه گردشگری متمرکز در نظر گرفته شده است.
دبیر شورای بررسی و تصویب طرح های مطالعاتی معاونت سرمایه گذاری و طرح های سازمان میراث فرهنگی با بیان اینکه طرح مذکور شامل 35 دهکده گردشگری، توریستی و اکوتوریستی است گفت: این دهکده ها شامل دهکده سلامتی، تمدن ایرانی، کودک و طبیعت، گلف، موزه فرهنگی، باغ های ایرانی، همایش، ورزشی و دانش است.
نظر شما