۱ بهمن ۱۴۰۳، ۱۰:۲۵

«هتل ترانسیلوانیا» یک میلیاردی شد/ رونمایی از آلبوم موسیقی نمایش

«هتل ترانسیلوانیا» یک میلیاردی شد/ رونمایی از آلبوم موسیقی نمایش

هم‌زمان با فروش یک میلیاردی نمایش «هتل ترانسیلوانیا؛ شعبه در ایران» آلبوم موسیقی این اثر نمایشی نیز پیش روی مخاطبان قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهربه نقل از روابط عمومی پردیس تئاتر شهرزاد، نمایش فانتزی موزیکال «هتل ترانسیلوانیا؛ شعبه در ایران» به قلم و کارگردانی امین گلستانه که از ۵ دی در پردیس تئاتر شهرزاد اجرای خود را آغاز کرده است، با مجموع ۲۰ اجرا و میزبانی از حدود ۴ هزار مخاطب توانست به فروشی معادل یک میلیارد تومان دست پیدا کند.

همزمان با یک میلیاردی شدن فروش این پروژه از روز دوشنبه یکم بهمن‌ آلبوم موسیقی نمایش با ترانه و موسیقی مصطفی جلالی‌پور و میکس و مستر رامین خادمی نیز از مسیر سامانه تیوال قابل خریداری شد.

‌صدیقه صحت تهیه کننده این نمایش از اجرای این پروژه در استان های کشور خبر داد و اعلام کرد که به زودی جزییات تور شهرستان نیز اعلام خواهد شد.

کد خبر 6352375

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha