به گزارش خبرگزاري مهر، حامد البياتي در گفتگو با شبكه الجزيره گفت: اعتراض اعضاي شيعه به بندي است كه در آن آمده است: در صورتي كه قانون اساسي موقت عراق براي تاييد ملت عراق به همه پرسي گذاشته شود، اگر دو سوم جمعيت سه استان عراق اين قانون را تاييد نكنند، اين قانون از اعتبار خواهد افتاد.
به گزارش الجزيره رايزني ها و مذاكرات براي رفع اين اشكال ادامه دارد. پل برمرحاكم منصوب آمريكا هم كه در اين نشست حضور دارد رفع اين اشكال را به اعضاي شوراي حكومت انتقالي سپرده است.
محسن حكيم مشاور رئيس مجلس اعلاي انقلاب اسلامي عراق هم در گفتگو با مهر تصريح كرد عمده اشكال و اعتراض ها به اين بند است كه پيش بيني مي شود اين اشكال برطرف شود.
شبكه العربيه هم از بغداد گزارش داد امضاي قانون اساسي موقت عراق احتمالا فردا شنبه صورت گيرد.
مخالفت اعضاي شيعه با بند مربوط به نحوه همه پرسي در مورد قانون اساسي عراق علت به تاخير افتادن امضاي آن شده است
به گفته سخنگوي مجلس اعلاي انقلاب اسلامي عراق، مخالفت برخي اعضاي شوراي حكومت انتقالي عراق با يك بند پيش نويس قانون اساسي موقت عراق در مورد نحوه به همه پرسي گذاشتن قانون اساسي موقت عراق از دلايل به تاخير افتادن امضاي آن شده است.
کد خبر 63530


نظر شما