۲ بهمن ۱۴۰۳، ۱۳:۰۶

برای ایجاد وفاق ملی باید همدیگر را بپذیریم

برای ایجاد وفاق ملی باید همدیگر را بپذیریم

قوچان - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی با تأکید بر اهمیت انسجام اجتماعی گفت: برای ایجاد وفاق ملی، باید همدیگر را بپذیریم و گفتگو کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی نبی پور صبح سه شنبه در مراسم معارفه فرماندار جدید قوچان، اظهار کرد: شهدای ایران در بهمن‌ماه رویکردی را اتخاذ کردند که منجر به پیروزی انقلاب شد و بنیان‌گذار این نظام بدون هیچ سلاح و ساختار تشکیلاتی، یک حرکت فرهنگی بزرگ را در ایران و حتی در سطح جهانی آغاز کرد.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی با تأکید بر اهمیت وفاق و همدلی در جامعه، افزود: دولت چهاردهم نیز باهدف ایجاد وفاق و همدلی کار خود را شروع کرد اما این وفاق نه‌تنها شعار دولت، بلکه شعار نظام است و یک ضرورت برای کشور به شمار می‌رود.

وی با اشاره به خدمات انجام‌شده در مناطق دورافتاده در نظام جمهوری اسلامی ایران، گفت: ما باید به مردم امید دهیم و خدمات بزرگی در این انقلاب حتی به دورافتاده‌ترین نقاط کشور انجام‌شده است اما باید تلاش کنیم خدمات بهتر و شایسته‌تری به مردم ارائه دهیم.

نبی پور به مشکلات اقتصادی و چالش‌های موجود اشاره کرد و ابراز داشت: اگر ما متحد نباشیم، نمی‌توانیم این مشکلات را حل کنیم، تاریخ نشان داده است که هر زمان مردم پشت سر دولت‌ها و نظام بوده‌اند، کارهای بزرگی شکل‌گرفته است.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی با تأکید بر لزوم اجماع و همکاری میان مدیران، تصریح کرد: مدیران باید نگاه جنسیتی یا فکری نداشته باشند و با انسجام، موفقیت‌های چشمگیری را رقم بزنند.

وی تأکید کرد: شهرستان‌هایی مانند قوچان با تنوع قومی و فکری باید محور انسجام باشند و از پتانسیل‌های موجود بهره‌برداری کنند تا به موفقیت‌های بزرگ دست یابند.

نبی پور اضافه کرد: ما باید از محدودیت انگاری عبور کرده و با نگاهی جامع‌تر به توانمندی‌های مختلف جامعه، انسجام بیشتری ایجاد کنیم.

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی با اشاره به انتخابات گذشته بیان کرد: موفقیت‌های ما در سال‌های اخیر به‌شدت ضعیف شده و مردم در انتخابات گذشته نشان دادند که بیش از ۵۰ درصد از آن‌ها از وضعیت موجود ناراضی هستند.

وی افزود: انتخاباتی که برگزار شد، پیام روشنی داشت؛ ما باید نوع نگاه و سلیقه خود را تغییر دهیم و مدیران باید در رفتار و عملکرد خود تجدیدنظر کنند و به‌جای اینکه خود را ارباب بدانند، به‌عنوان خدمتگزاران مردم عمل کنند.

نبی پور با تأکید بر اهمیت انسجام اجتماعی، گفت: برای ایجاد وفاق ملی، باید همدیگر را بپذیریم و گفتگو کنیم، مهم‌ترین اصل در این زمینه، پذیرش دیگران و هم‌افزایی است.

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی بابیان اینکه انتخاب فرمانداران باید با مشورت تمامی جریانات انجام شود تا فردی توانمند و کارآمد برگزیده شود که بتواند رفاه و آسایش را برای مردم فراهم کند، تأکید کرد: انسجام در شورای تأمین شهرستان و حمایت‌های مدیران محلی ازجمله فرماندار و بخشداران، از عوامل کلیدی تحقق اهداف دولت است.

وی افزود: افرادی که در مسئولیت‌های مختلف قرار می‌گیرند باید تفکر و روش دولت را بپذیرند و اگر ما به این باور نرسیم، پذیرش مسئولیت معنایی نخواهد داشت.

کد خبر 6353895

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha