پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۱ بهمن ۱۴۰۳، ۱۱:۲۷

برنامه‌های وزارت صمت برای رشد تولید و صادرات اعلام شد

برنامه‌های وزارت صمت برای رشد تولید و صادرات اعلام شد

معاون وزیر صمت گفت: حمایت از کالای ایرانی در حال حاضر به مثلث حمایتی مسئولان، مردم و فعالان اقتصادی وابسته شده است که اضلاع هر یک از این مثلث وظایفی دارند که مکمل یکدیگرند.

به گزارش خبرگزاری مهر، ابراهیم شیخ معاون صنایع عمومی وزیر صمت اظهار کرد: حمایت از کالای ایرانی در حال حاضر به مثلث حمایتی مسئولان، مردم و فعالان اقتصادی وابسته شده است که اضلاع هر یک از این مثلث وظایفی دارند که مکمل یکدیگرند. ما باید ذیل این مثلث از تولید کالای داخلی حمایت کنیم.

وی افزود: ضلع حاکمیت با ایجاد ظرفیت‌های زیرساختی و در اختیار گذاشتن انرژی مناسب با سیاست‌گذاری‌های درست حمایت از صنعت‌گر ایرانی را در پیش بگیرد.

معاون صنایع عمومی وزارت صمت تصریح کرد: کالای ایرانی نیازمند سیاست‌ها و رویکردهایی در جهت ارتقای استانداردها و کیفیت است تا بتواند هم در بازارهای خارجی جای خود را باز کند و هم در عرصه داخلی اطمینان مصرف‌کنندگان را جلب کند.

شیخ در مصاحبه با رادیو اقتصاد با اشاره به ضلع دوم این مثلث افزود: صنعت‌گر ایرانی در ضلع دوم است که تلاش می‌کند هم در طراحی محصولات و هم در تنوع‌بخشی و افزایش کیفیت محصولات اهتمام داشته باشد.

وی در خصوص نقش سهم و وظایف فعالان اقتصادی در حمایت از تولید و کالای ایرانی گفت: سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان با اهتمام به سرمایه‌گذاری جدی در بنگاه‌های تولیدی موجود کشور و پشتیبانی مالی از آن‌ها، می‌توانند در ایجاد بنگاه‌های تولیدی جدید با تمرکز بر جایگزینی کالاهای وارداتی مورد نیاز کشور سهیم باشند.

معاون صنایع عمومی وزارت صمت ادامه داد: ضلع دیگر مثلث حمایت از کالای ایرانی قوای سه‌گانه، مسئولان و نهادهای حاکمیتی‌اند که این بخش به واسطه سیاست‌گذاری‌ها و جهت‌دهی‌های کلی برای تقویت تولید ملی تعیین‌کننده است.

شیخ افزود: سیاست توسعه روابط تجاری و اقتصادی ایران با کشورهای همسایه و رشد صادرات از مهمترین برنامه‌های دولت چهاردهم است.

معاون صنایع عمومی وزارت صمت با اشاره به بازار بزرگ صادرات ایران در منطقه گفت: افزایش ارزآوری از محل صادرات کالاهای غیرنفتی، توسعه مناسبات تجاری با کشورهای هدف، تأمین کالاها و ماشین آلات مورد نیاز بخش صنعت از طریق واردات کالاهای واسطه‌ای و سرمایه‌ای به منظور حمایت از تولیدات داخلی در نظر گرفته شده‌است.

وی ادامه داد: تقویت روابط ایران با کشورهای همسایه و امضای موافقت نامه‌های تجارت آزاد و ترجیحی ارزش صادرات را افزایش داده‌است.

شیخ خاطرنشان کرد: رویکرد وزارت صنعت، معدن و تجارت رویکرد حمایت از تولید بوده و خواهد بود؛ تولید کنندگان، وزارت صمت را خانه خود می‌دانند و ما موظف هستیم برای حفظ اشتغال و تولید، از حداکثر توانمان برای حمایت از تولیدکنندگان استفاده کنیم.

کد خبر 6373310

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha