پیام‌نما

تِلْكَ الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُهَا لِلَّذِينَ لَا يُرِيدُونَ عُلُوًّا فِي الْأَرْضِ وَلَا فَسَادًا وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ * * * آن سرای [پرارزش] آخرت را برای کسانی قرار می دهیم که در زمین هیچ برتری و تسلّط و هیچ فسادی را نمی خواهند؛ و سرانجام [نیک] برای پرهیزکاران است. * * كه خود ملك عقبى كسى را سزد / كه او از فساد و عُلُو دم نزد

۲۱ بهمن ۱۴۰۳، ۱۳:۴۴

«افسانه سپهر»؛ قهرمان ایرانی در مسیری پرماجرا برای نجات خانواده

«افسانه سپهر»؛ قهرمان ایرانی در مسیری پرماجرا برای نجات خانواده

انیمیشن «افسانه سپهر» داستانی ماجراجویانه و فانتزی از تلاش یک نوجوان ایرانی برای نجات خانواده‌اش است که با همراهی یوز ایرانی، با هیولاهای خطرناک مبارزه می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، انیمیشن «افسانه سپهر» داستان پسر نوجوانی به نام «سپهر» است که به همراه یوزپلنگ خود، برای نجات پدر و مادرش به نبرد با هیولاهای خطرناک می‌رود.

این اثر حاوی مضامینی از جمله تلاش، خانواده محوری، ایستادگی در مقابل ظلم و تسلیم ناپذیری، عشق و محبت، کمک به دیگران و دوستی خالصانه است. انیمیشن مذکور، در ژانری فانتزی، ماجراجویی، کمدی و خانوادگی، به کارگردانی عماد رحمانی و مهرداد محرابی، در سال ۱۴۰۳ توسط شرکت مهوا ساخته شد و در چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، به اکران درآمد.

«افسانه سپهر» انیمیشنی خانواده محور، مناسب کودک و نوجوان برای تماشا و سرگرم کننده برای مخاطب تا پایان داستان است. گروه تولید این انیمیشن با تجربه ای که از جشنواره قبل داشت توانست اثری مناسب را به جشنواره ارائه دهد. خانواده در جامعه غربی به صورت کم رنگ تر شدن می رود و در سینمای غرب نیز این کم رنگ شدن دیده می شود آثاری که برای دفاع از خانواده و خاک ساخته می‌شوند می‌تواند در بلند مدت در مخاطبان و ناخودآگاه آنها تاثیر بگذارد و در نتیجه جامعه سالم‌تری در آینده خواهیم داشت با آثار خانواده محور.

نکته ای که همیشه به حوزه انیمیشن نقد است نداشتن قهرمان در داستان های ما است و حالا انیمیشن «افسانه سپهر» دارای قهرمان است و قهرمان همراه نماد یوز که به صورت امروزی در آمده که تا مخاطب را با نمادهای ایرانی هم آشنا کند.

مبارزه با ظلم در انیمیشن ها برای تربیت حوزه کودک و نوجوان جزو مهم ترین نکات تربیتی است که در کنار کسب درآمد از انیمیشن ها این نکات هم مهم است که منتقدان روسی هم از این آثار تمجید کرده و به نظر بتواند در اکران های خارج از کشور از جمله روسیه و چین هم با موفقیت همراه باشد مانند اکران «بچه زرنگ» و «پسر دلفینی» در این کشورها. با این روند انیمیشن می‌تواند به یک صنعت پردرآمد در ایران تبدیل شود.

کد خبر 6373475

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha