پیام‌نما

تِلْكَ الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُهَا لِلَّذِينَ لَا يُرِيدُونَ عُلُوًّا فِي الْأَرْضِ وَلَا فَسَادًا وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ * * * آن سرای [پرارزش] آخرت را برای کسانی قرار می دهیم که در زمین هیچ برتری و تسلّط و هیچ فسادی را نمی خواهند؛ و سرانجام [نیک] برای پرهیزکاران است. * * كه خود ملك عقبى كسى را سزد / كه او از فساد و عُلُو دم نزد

۲۸ بهمن ۱۴۰۳، ۸:۱۴

روند مصرف آب و گاز در ساختمان های تحت تملک شهرداری تهران چگونه است؟

روند مصرف آب و گاز در ساختمان های تحت تملک شهرداری تهران چگونه است؟

مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران توضیحاتی درباره روند مصرف آب و گاز در ساختمان های تحت تملک شهرداری ارائه داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدصابر باغخانی پور مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با اشاره به رویکرد محیط زیستی مدیریت شهری، گفت: در راستای افزایش تعاملات میان دولت و شهرداری به منظور کاهش مصرف انرژی با هدف بهبود کیفیت محیط زیست شهر تهران و با تکیه بر قانون اصلاح الگوی مصرف و مصوبه شورای اسلامی شهر تهران با موضوع "الزام شهرداری تهران به اجرای برنامه اصلاح الگوی مصرف" و همچنین دستورالعمل اجرایی "بهینه سازی مصرف آب، برق و گاز در ساختمان‌های شهرداری تهران"، اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار مانند دوره‌های گذشته اقدام به نظارت بر میزان مصارف منابع و انرژی و بررسی چگونگی اجرای راهکارهای کاهش مصرف و اثربخشی آنها در ساختمان‌های تحت پوشش شهرداری تهران در چهارماهه دوم سال ١٤٠٣ نموده است.

به گفته وی نتایج حاصل نشان می‌دهند که مجموع میزان مصارف در دوره چهار ماهه دوم سال ١٤٠٣ در مجموع ٤٢٣ ساختمان تحت پوشش پروژه اصلاح الگوی مصرف در مناطق ٢٢گانه شهرداری تهران، نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل در سه حوزه آب، برق و گاز روند کاهشی داشته است.

مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران اظهار داشت: نتایج به دست آمده از مقایسه مقادیر سرانه مصرف حامل‌های انرژی حاکی از آن است که تغییرات سرانه در میزان مصرف آب در چهارماهه دوم سال ١٤٠٣ نسبت به مدت زمان مشابه در سال قبل، ٩.٤١ درصد کاهش و سرانه مصرف انرژی ٥.٥٠ درصد کاهش داشته است، همچنین کاهش مصرف برق به میزان ٥٦٢.٧٠٦ کیلووات ساعت در زمینه بهینه سازی مصرف انرژی در سطح شهرداری تهران منجر به کاهش ٤٢٨ تن انتشار گاز دی اکسید کربن و صرفه‌جویی مالی معادل ٤٣٧.٢٢.٥٦٢ تومان از دستاوردهای مهم دیگر بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان‌های مذکور در چهار ماهه دوم سال ١٤٠٣ بوده است.

کد خبر 6380146

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha