پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۹ بهمن ۱۴۰۳، ۸:۳۴

پیکر ۲ شهید مفقودالاثر لامرد به آغوش خانواده بر می‌گردد

پیکر ۲ شهید مفقودالاثر لامرد به آغوش خانواده بر می‌گردد

لامرد- فرمانده سپاه لامرد از شناسایی پیکر شهیدان محمد سپاسدار و عبدالرحیم رفیعی از شهدای این شهرستان پس از ۳ دهه خبر داد و گفت: خبر بازگشت پیکر این دو شهید به خانواده های آنان اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ پاسدار علی گله داریان از شناسایی پیکر شهیدان محمد سپاسدار و عبدالرحیم رفیعی از شهدای این شهرستان پس از ۳ دهه خبر داد.

وی ادامه داد: خبر بازگشت این دو شهید والامقام طی آئینی با حضور مسئولین استانی و شهرستانی به خانواده‌های این شهیدان والامقام داده شد.

فرمانده سپاه لامرد افزود: شهید محمد سپاسدار فرزند حسین در مهر ماه سال ۱۳۴۹ در شهر اشکنان از توابع شهرستان لامرد استان فارس دیده به جهان گشود که در منطقه عملیاتی شلمچه در تاریخ ۱۳۶۷/۰۳/۰۴ به فیض عظمای شهادت نائل گردید.

سرهنگ گله داریان گفت: شهید عبدالرحیم رفیعی فرزند حسین در خرداد ماه سال ۱۳۴۷ در بخش چاهورز شهرستان لامرد دیده به جهان گشود که در خرداد ماه سال ۱۳۶۷ نیز در منطقه عملیاتی شلمچه به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

وی ادامه داد: تمامی ادارات و نهادهای شهرستان لامرد و بخش‌های تابعه بویژه دو بخش اصلی که شهید متعلق به آنهاست یعنی بخش اشکنان و چاهورز در آمادگی کامل جهت استقبال و تشییع پیکر مطهر این دو شهید می‌باشد.

سرهنگ گله داریان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان دوران دفاع مقدس در پایان تصریح کرد: سین دقیق مراسم تشییع و تدفین شهیدان سپاسدار و رفیعی در هفته آینده متعاقباً اعلام می‌گردد.

کد خبر 6381199

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha