پیام‌نما

مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاءُ بَيْنَهُمْ * * * محمّد، فرستاده خداست و کسانی که با او هستند بر کافران سرسخت و در میان خودشان با یکدیگر مهربانند * * * ولى سخت‌گيرند بر كافران /  سخن تند رانند با منكران

۲۹ بهمن ۱۴۰۳، ۱۱:۲۰

زندگی دوباره با بخشش فرد محکوم به قصاص

زندگی دوباره با بخشش فرد محکوم به قصاص

بیرجند- یکی از اتفاقات زیبا و شیرین که مورد تاکید دین مبین اسلام و قرآن است بخشش و به ویژه بخشش فرد خطاکار است.

به گزارش خبرنگار مهر، یکی از اتفاقات زیبا و شیرین که مورد تاکید دین مبین اسلام و قرآن است بخشش و به ویژه بخشش فرد خطاکار است.

اتفاقی که این روزها در شهرستان قاین شاهد آن هستیم و یک شهروند در خراسان جنوبی این عمل خیر را انجام داد.

حسن خاکشور بنده رئیس دادگستری شهرستان قائنات صبح دوشنبه در این زمینه به خبرنگاران اظهار کرد: در ایام نیمه شعبان یک محکوم به قصاص در شهرستان قائنات در لحظات اجرای حکم با رضایت اولیای دم از مجازات رهایی یافت.

وی با تقدیر از این عمل خیرخواهانه بیان کرد: این بخشش به مناسبت میلاد منجی عالم بشریت و با تلاش مسئولان قضائی، شوراهای حل اختلاف، زندان، مددکاران و ریش‌سفیدان شهرستان قائنات انجام شد.

رئیس دادگستری شهرستان قائنات افزود: این تصمیم انسان دوستانه و خداپسندانه اولیای‌دم، نمادی از بخشش و آشتی در جامعه است که می‌تواند در تقویت و ترویج فرهنگ صلح و سازش و محبت به همنوع تأثیرگذار است.

خاکشور بنده افزود: بی شک پرونده‌هایی از این دست که با گذشت و رضایت شاکی به نتیجه می‌رسد، نشان‌دهنده رشد اخلاقی و اجتماعی در میان مردم خراسان جنوبی است.

عبدالله زاده دادستان شهرستان قائنات نیز با بیان اینکه چنین اقدامات خیرخواهانه‌ای سبب گسترش فرهنگ گذشت و صلح در جامعه شود، گفت: اولیای‌دم با وجود درد و رنج این حادثه، به دلیل خداوند و به احترام امام زمان (عج) متهم را بخشیدند.

وی افزود: این تصمیم آنها دارای ارزش معنوی بسیار ارزشمند و یک ایثار است.

کد خبر 6381400

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha