پیام‌نما

يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَ بَنَاتِكَ وَ نِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ وَ كَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا * * * ای پیامبر! به همسرانت و دخترانت و همسران کسانی که مؤمن هستند بگو: چادرهایشان را بر خود فرو پوشند [تا بدن و آرایش و زیورهایشان در برابر دید نامحرمان قرار نگیرد.] این [پوشش] به اینکه [به عفت و پاکدامنی] شناخته شوند نزدیک تر است، و در نتیجه [از سوی اهل فسق و فجور] مورد آزار قرار نخواهند گرفت؛ و خدا همواره بسیار آمرزنده و مهربان است. * * * دارد متاع عفت از چارسو خریدار / بازار خودفروشی این چارسو ندارد

۳۰ بهمن ۱۴۰۳، ۱۲:۰۹

کارگروه استانی عوارض سبز استان تهران برگزار شد

کارگروه استانی عوارض سبز استان تهران برگزار شد

کارگروه استانی عوارض سبز استان تهران به ریاست مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران برگزار و وضعیت واحدهای آلاینده مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر، کارگروه استانی عوارض سبز استان تهران به ریاست مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران و با حضور معاونین و رؤسای ادارات حفاظت محیط زیست شهرستانی در سالن جلسات این اداره کل برگزار و وضعیت واحدهای آلاینده استان مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهای عملی برای کاهش آلایندگی این واحدها ارائه شد.

حسن عباس نژاد مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران، در این نشست بر لزوم پایش مستمر صنایع آلاینده و اجرای برنامه‌های کاهش آلودگی هوا و آب تأکید کرد.

وی اظهار داشت: در این جلسه، نتایج پایش های انجام شده در سطح استان ارائه و راهکارهای اصلاحی برای واحدهای دارای آلایندگی بالا بررسی شد و همچنین مقرر شد برنامه‌های نظارتی تشدید شده و برخوردهای قانونی با صنایع متخلف در دستور کار قرار گیرد.

معاونین و رؤسای ادارات حفاظت محیط زیست شهرستانی نیز گزارشی از وضعیت صنایع آلاینده در حوزه‌های خود ارائه کرده و بر ضرورت اجرای مصوبات این کمیته تأکید کردند و در پایان جلسه، بر همکاری میان بخشی برای کاهش آلودگی تأکید شد و تصمیماتی برای بهبود وضعیت زیست محیطی استان اتخاذ شد.

کد خبر 6382753

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha