پیام‌نما

وَالَّذِينَ اسْتَجَابُوا لِرَبِّهِمْ وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَأَمْرُهُمْ شُورَى بَيْنَهُمْ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنْفِقُونَ * * * و آنان که دعوت پروردگارشان را اجابت کردند و نماز را برپا داشتند و کارشان در میان خودشان بر پایه مشورت است و از آنچه روزی آنان کرده‌ایم، انفاق می‌کنند؛ * * * زان كه با عقلی چو عقلی جفت شد / مانع بد فعلی و بد گفت شد

۳۰ بهمن ۱۴۰۳، ۱۶:۲۴

طرح زندگی با آیه ها فرصتی برای انس با قرآن است

طرح زندگی با آیه ها فرصتی برای انس با قرآن است

بیجار-مدیر کل تبلیغات اسلامی کردستان گفت:طرح زندگی با آیه ها فرصتی برای انس با قرآن کریم است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام برومند رازیانی بعداز ظهر سه شنبه در جلسه توجیهی طرح زندگی با آیه‌ها که در مجتمع نور بیجار برگزار شد، اظهار کرد: ادارات و ارگان‌ها همکاری کنند تا تسهیل گری لازم در امر قرآنی صورت بگیرد.

وی افزود: توانمند سازی امامان جماعت از برنامه‌های مهم تبلیغات اسلامی است و در این راستا دوره‌های متعددی برای امامان جماعت برگزار می‌شود.

حجت الاسلام رازیانی عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب نیز به اهمیت فعالیت‌های قرآنی اشاره داشته‌اند و به اهمیت تدبر و حفظ قرآن کریم تاکید دارند.

وی گفت: با فهم قرآن است که انسان می‌تواند به مفاهیم قرآن پی ببرد و باید در این مسیر تلاش کرد.

طرح زندگی با آیه‌ها امسال با قدرت بیشتری استمرار می‌یابد

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان خاطر نشان کرد: طرح زندگی با آیه‌ها با قدرت بیشتری انجام می‌شود و در این دوره اساتید در کلام رهبر معظم انقلاب و سایر اساتید دینی و قرآنی تلاش کردند و ۱۷۸ آیات تمدن ساز انتخاب شده است.

وی گفت: آیاتی که توجه به آنها فهم و نگاه به زندگی را تغییر می‌دهدو سطح فهم و جامعه را بالا می‌آورد.

حجت الاسلام رازیانی تصریح کرد: برای کمک به فعالان قرآنی محصولات مختلفی تولید شده است که هرکس در بستر فعالیت خود به آموزش این آیات بپردازد.

وی ابراز داشت: در راستای این طرح ۳۸ برنامه طراحی شده است و ربات هوش مصنوعی نیز در سایت تعریف شده است تا بهترین تولید محتوا صورت بگیرد.

کد خبر 6383064

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha