پیام‌نما

تِلْكَ الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُهَا لِلَّذِينَ لَا يُرِيدُونَ عُلُوًّا فِي الْأَرْضِ وَلَا فَسَادًا وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ * * * آن سرای [پرارزش] آخرت را برای کسانی قرار می دهیم که در زمین هیچ برتری و تسلّط و هیچ فسادی را نمی خواهند؛ و سرانجام [نیک] برای پرهیزکاران است. * * كه خود ملك عقبى كسى را سزد / كه او از فساد و عُلُو دم نزد

۱ اسفند ۱۴۰۳، ۱۴:۵۸

اولین گردهمایی ملی هم‌آفرینی ایران آینده برگزار می شود

اولین گردهمایی ملی هم‌آفرینی ایران آینده برگزار می شود

اولین گردهمایی ملی هم‌آفرینی «ایران آینده» با هدف گفتگوهای بین‌نهادی و اجتماعی برای تصویرپردازی ایران آینده ۶ اسفند ماه سال جاری در مجلس شورای اسلامی برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، اولین گردهمایی ملی هم‌آفرینی ایران آینده با هدف «تشریک مساعی، انتقال تجربیات و ارائه نظرات در خصوص ساخت آینده ایران» و «گفتگوهای بین‌نهادی و اجتماعی برای تصویرپردازی از ایران آینده» با مشارکت کنشگران، نهادها و دستگاه‌های فعال در حوزه آینده پژوهی ایران، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، اندیشکده‌ها، خبرگان و نخبگان برگزار خواهد شد.

ارائه سخنرانی‌های عمومی و اجتماعی، برگزاری نشست‌های تخصصی و شبکه‌سازی فعالان آینده پژوهی ایران از محورهای اصلی برگزاری این گردهمایی یک روزه خواهد بود.

علاقه‌مندان برای نام نویسی در این گردهمایی می‌توانند حداکثر تا تاریخ ۳ اسفند ۱۴۰۳ به تارنمای برنامه ملی هم‌آفرینی ایران آینده به نشانی www.iranfuture.mrc.ir مراجعه و نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

کد خبر 6384302

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha