۹ فروردین ۱۴۰۴، ۱۰:۲۷

انجام ۳۹ هزار عمل جراحی طی سال گذشته در مراکز درمانی قم

انجام ۳۹ هزار عمل جراحی طی سال گذشته در مراکز درمانی قم

قم - سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: ۳۹ هزار و ۳۴۲ عمل جراحی در طول سال گذشته در این مراکز انجام شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حکیم الهی افزود: ۱۶ هزار عمل جراحی در مجتمع خیرین سلامت و ۱۱ هزار جراحی نیز در مجتمع شهید بهشتی و امیرالمومنین (ع) و بقیه در دیگر مراکز درمانی انجام شد، همچنین ۱۱ هزار و ۶۵۲ زایمان بیمارستان‌های دولتی به وقوع پیوست.

وی در ادامه گفت: مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی قم با تمام توان در راستای خدمات رسانی به مردم تلاش کردند و موفق شدند درسال گذشته به ۵۶۰ هزار و ۵۶ نفر مراجعه کننده به اورژانس‌های بیمارستان، خدمات ارائه کنند.

وی گفت: همچنین ۸۸ هزار و ۳۳۹ نفر در بیمارستان‌های قم بستری شده و خدمات درمانی دریافت کردند که پزشکان و پرستاران و کادر درمان، در ارائه خدمات به آنها تلاش کردند.

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قم به واحد آزمایشگاهی در بیمارستان‌ها اشاره کرد و گفت: ۳۸۲ هزار و ۷۶۴ نفر مراجعه بستری و سرپایی به واحدهای آزمایشگاهی داشته اند که ۳ میلیون و ۴۷۳ هزار و ۶۲ خدمت آزمایشگاهی برای آنها انجام شد.

وی گفت: در سال گذشته همچنین ۲۷۲ هزار و ۵۳۹ نفر مراجعه کننده بستری و سرپایی به واحدهای تصویربرداری بیمارستان‌ها بوده که ۳۸۴ هزار و ۹۸ خدمت در این واحد انجام شد.

کد مطلب 6420486

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha