۱۱ اسفند ۱۳۸۶، ۲۰:۴۵

دبیرکل اتحادیه عرب:

سکوت شورای امنیت در قبال جنایات اسرائیل در غزه شرم آور است

سکوت شورای امنیت در قبال جنایات اسرائیل در غزه شرم آور است

دبیرکل اتحادیه عرب امروز ضمن محکوم کردن شدید تجاوزگری و جنایات رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین در نوار غزه از سکوت شرم آور جامعه جهانی در قبال این جنایات ابراز شگفتی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، عمرو موسی در کنفرانس مطبوعاتی مشترک خود با ولید المعلم وزیر امور خارجه سوریه در شهر دمشق گفت: رویدادهای نوار غزه با همه قوانین و موازین بین المللی مغایر است و باید به شدیدترین لحن محکوم شود و سکوت دربرابر آن همسان با خطرات این جنایت است.

وی همچنین از "سکوت شرم آور جهانی که در آن نوعی جانبداری" وجود دارد، و از اینکه شورای امنیت جلسه ای برای بحث و بررسی وضعیت غزه برگزار نکرده است"، ابراز تعجب و شگفتی کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی از چهارشنبه گذشته نوار غزه را آماج حملات هوایی و زمینی خود قرار داده است که این حملات همچنان ادامه دارد و در جریان آن تاکنون دستکم 79 نفر شهید و شمار زیادی زخمی شده اند.

کد خبر 647991

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha