۱۹ خرداد ۱۴۰۴، ۱۰:۱۸

لیگ ملت‌ها والیبال ۲۰۲۵؛

توضیح کاپیتان تیم ملی والیبال پیش از لیگ ملت‌ها

توضیح کاپیتان تیم ملی والیبال پیش از لیگ ملت‌ها

کاپیتان تیم ملی والیبال ایران گفت: با آمادگی کامل تمرینات را پشت سر می‌گذاریم و وارد مسابقات لیگ ملت‌ها می‌شویم.

به گزارش خبرگزاری مهر، جواد کریمی پس از نخستین تمرین توپی تیم ملی والیبال در ریودوژانیرو، گفت: با توجه به سفر طولانی از ایتالیا به برزیل، این تمرین که هم با وزنه هم توپی بود، بسیار ارزشمند بود. با آمادگی کامل تمرینات را پشت سر می‌گذاریم و وارد مسابقات شویم.

کریمی درباره اردوی برون مرزی ایتالیا گفت: اردوی ایتالیا و دو بازی تدارکاتی با تیم ملی این کشور خوب بود و باعث شد نقاط قوت و ضعفمان را بشناسیم و درست است که سفر طولانی از ایتالیا به برزیل داشتیم، اما با استراحت و تمرین خوب به شرایط مسابقه برگشتیم، روز به روز آماده‌تر و آماده بازی با برزیل می‌شویم.

هفتمین دوره مسابقات والیبال لیگ ملت‌ها در گروه مردان از روز چهارشنبه ۲۱ خرداد با دیدار تیم‌های لهستان و هلند در شهر شی‌آن کشور چین آغاز می‌شود. مردان والیبال ایران نیز در شهر ریودوژانیرو و در چارچوب دیدارهای هفته نخست (۲۱ تا ۲۵ خرداد) به مصاف برزیل، آمریکا، اسلوونی و اوکراین می‌روند.

کد خبر 6493273

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha