۲۶ خرداد ۱۴۰۴، ۱۸:۵۵

«تظاهر و خودنمایی» یکی از آفت‌های کار فرهنگی است

«تظاهر و خودنمایی» یکی از آفت‌های کار فرهنگی است

سمنان- نماینده ولی فقیه در استان سمنان «تظاهر و خودنمایی» را یکی از آفت‌های کارهای فرهنگی و اجتماعی دانست و خواستار انجام کارها برای رضای خدا شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی مطیعی بعد از ظهر دوشنبه در دیدار با دبیر جبهه فرهنگی و اجتماعی انقلاب اسلامی و اعضای این جبهه در دفتر خود «تظاهر و خودنمایی» را یکی از آفت‌های کارهای فرهنگی و اجتماعی دانست.

وی با بیان اینکه کار برای خدا خستگی ندارد، اظهار کرد: آنچه اهمیت دارد تلاش برای جلب رضای خدا و نیز رفع مشکلی از مشکلات جامعه است.

امام جمعه سمنان با اشاره به اهمیت دغدغه‌مندی فعالان فرهنگی و اجتماعی افزود: استحکام بنیان‌های فکری و عقیدتی جوانان و نوجوانان نقش مهمی در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن برای تضعیف ارزش‌های دینی و اسلامی ایفا می‌کند.

مطیعی با بیان اینکه دشمن تلاش می‌کند مردم را از نظام و انقلاب جدا کند، تصریح کرد: متأسفانه گاهی شاهدیم برخی افراد وقتی در مسئولیت‌هایی قرار می‌گیرند سخنانی مطرح می‌کنند که گویا قصد دارند سیاست‌های آمریکا و افکار غربی را در کشور اجرا کنند.

وی خواستار نقش‌آفرینی جبهه فرهنگی و اجتماعی برای کاهش برخی اختلافات موجود میان گروه‌ها و تشکل‌های دینی شد و افزود: فضای عمومی فرهنگی و مذهبی استان، فضایی منسجم و یکپارچه است که باید برای تحکیم و تقویت آن تلاش کرد.

کد خبر 6502342

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha