به گزارش خبرنگار مهر مستقر در ستاد انتخابات کشور، علیرضا افشار رئیس ستاد انتخابات کشور اظهار داشت: هیچ کمبود برگه رای تاکنون گزارش نشده است.
به گفته وی، مشارکت مردم در این دوره از انتخابات نسبت به دوره های گذشته بیشتر بوده است.
از افشار درباره احتمال تمدید دوره ساعت رای گیری تا ساعت 22 سئوال شد که پاسخ داد : هنوز صف های رای طولانی است و به عنوان نمونه تا دو ساعت قبل در استان یزد طوفان شدیدی وجود داشته و اخیرا مردم در این استان موفق به حضور در پای صندوق های رای شده اند.
وی افزود: استاندار یزد از ما تقاضا کرد تا زمان رای گیری تمدید شود. افشار خاطرنشان کرد: به تمدید زمان رای گیری زمانی پایان می دهیم که در پشت درهای شعب اخذ رای فردی نباشد و در این هنگام درب های شعب بسته می شود و افرادی که داخل هستند می توانند رای خود را در صندوق ها بیاندازند.
رئیس ستاد انتخابات کشور در پاسخ به سئوالی درباره زمان شمارش آرا اظهار داشت: شمارش آرا از امشب آغاز می شود و اعلام پایان رای گیری زمانی است که درب صندوق ها باز خواهد شد.وی حضور مردم در پای صندوق های رای را یک جشن سیاسی توصیف کرد .
افشار همچنین در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه آیا در صورت تداخل شمارش آرا با باز بودن مدارس طی فردا و پس فردا مدارس تعطیل خواهد بود یا خیر گفت: هیئت های اجرایی هنوز مجوز تعطیلی مدارس را از وزارت آموزش و پرورش نگرفته اند اما طبیعتا اگر محیط شمارش آرا با محیط آموزشی تداخل پیدا کند مدارس تعطیل خواهد شد.
وی درباره مشارکت مردم در انتخابات مجلس هشتم گفت: طبیعتا تا شمارش آرا تمام نشود نمی توان درصد خاصی از مشارکت مردم در انتخابات را اعلام نمود اما مطمئنا این میزان بالای 60 درصد خواهد بود.
رئیس ستاد انتخابات کشور درباره اعلام نتایج شمارش آرا نیز تصریح کرد: ممکن است تا فردا ظهر نتایج شمارش آرا در برخی حوزه های انتخابیه کشور اعلام شود.
نظر شما