۱۴ فروردین ۱۳۸۷، ۱۱:۳۶

در آستانه دربی 64؛

آمادگی 1800دستگاه اتوبوس و مینی بوس برای جابجایی سرخابی‌ها

آمادگی 1800دستگاه اتوبوس و مینی بوس برای جابجایی سرخابی‌ها

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از آمادگی بیش از 1200 دستگاه اتوبوس 600 دستگاه مینی بوس جهت جابجایی هواداران تیمهای پرسپولیس و استقلال در بازی روز 15 فروردین ماه خبر داد.

حسین اردشیر بیژنی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب خاطرنشان کرد: شرکت واحد این آمادگی را دارد تا اتوبوسهای مورد نیاز را به هر تعداد که باشد جهت جابجایی تماشاگران بازی تیمهای پرسپولیس و استقلال فراهم کند و حتی امکان افزایش اتوبوسها تا 3000 دستگاه نیز وجود دارد.

وی همچنین تأکید کرد: شرکت واحد در دربی گذشته فراتر از تعهدات خود به شهرهای حومه تهران نظیر اسلامشهر ، کرج و ... خدمات رسانی کرده است بنابراین تماشاگران هیچ نگرانی از بابت تعداد اتوبوسها نداشته باشند چراکه تدابیر لازم جهت جابجایی همه تماشاگران، قبل و بعد از برگزاری بازی اندیشیده شده است و حتی امکان خالی ماندن اتوبوسها نیز وجود دارد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی با مطلوب دانستن رفتار هواداران فوتبال در طول سال گذشته تصریح کرد: از دربی سال گذشته تقریبا خسارات وارد شده به اتوبوسها در حد صفر بوده که این امر ناشی از اتخاذ تدابیر مؤثر اتوبوسرانی و همکاری صمیمانه هواداران این تیمها بوده است.

بیژنی در ادامه افزود: جهت دیدار فردای این دو تیم نیز فعالیت های فرهنگی ، آموزشی و پذیرایی از هواداران دوتیم انجام خواهد گرفت که امیدواریم در کنار خدمت رسانی مطلوب ، شرکت واحد روز خوبی را برای دوستداران این دوتیم رقم بزند.

کد خبر 658601

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha