۲۱ مهر ۱۴۰۴، ۱۲:۰۵

سجادی: فروش شرکت‌های دانش‌بنیان خراسان شمالی ۲۰۰ میلیارد افزایش داشت

سجادی: فروش شرکت‌های دانش‌بنیان خراسان شمالی ۲۰۰ میلیارد افزایش داشت

بجنورد- رئیس پارک علم و فناوری خراسان شمالی گفت: میزان صادرات شرکت‌های دانش بنیان خراسان شمالی ۲۰۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن سجادی صبح دوشنبه در نشست خبری اظهار کرد: با توجه به شرایط موجود کشور، میزان صادرات استان در سال گذشته ۸۰۰ هزار دلار بوده که نسبت به شش ماهه نخست سال قبل ۵۰ درصد کاهش داشته است.

وی افزود: در استان ۱۴۵ واحد فناوری و شرکت فعالیت می‌کنند که از این تعداد ۳۳ شرکت دانش‌بنیان و ۳۱ شرکت صنایع خلاق هستند و همچنین ۸ خوشه صنعتی در کشور وجود دارد که یکی از این خوشه‌ها به خراسان شمالی اختصاص یافته است.

سجادی با اشاره به پارک علم و فناوری گفت: پارک علم و فناوری به خوبی در جامعه شناخته نشده، در حالی که می‌تواند زمینه رشد جوانان و ظهور ایده‌های آنان را فراهم کند.

وی در ادامه درباره جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی در اصفهان توضیح داد: این جشنواره استانی نیز برگزار خواهد شد و فناوران می‌توانند با ورود به سامانه، طرح‌های خود را بارگذاری کنند؛ این طرح‌ها در دو سطح توسط داوران ارزیابی خواهد شد.

کد مطلب 6620739

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha