۲۳ فروردین ۱۳۸۷، ۱۶:۳۶

کوچ زود هنگام عشایر استان کرمانشاه به مناطق ییلاقی آغاز شد

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: کوچ زودهنگام عشایر استان کرمانشاه به مناطق ییلاقی آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، به دلیل کاهش شدید آب و بروز خشکسالی و کمبود علوفه در مناطق گرمسیری، کوچ بهاره عشایر استان کرمانشاه به مناطق ییلاقی زودتر از موعد هر سال آغاز شد.

 

همه سال کوچ عشایر این استان به مناطق ییلاقی از نیمه دوم اردیبهشت ماه آغاز می شد اما با توجه به گرمای زود هنگام وکاهش نزولات آسمانی ودر نتیجه خشکسالی و کمبود علوفه در مناطق گرمسیری، عشایر این مناطق با هماهنگی مسئولین مربوطه اقدام به کوچ به مناطق ییلاقی کردند.

 

به گفته یکی از عشایربه دلیل کاهش منابع آبی موجود در مناطق عشایری ،مراتع از سطح پوشش گیاهی مناسبی برخوردار نیستند در نتیجه چاره ای جز کوچ زودهنگام نداشتیم.

 

عشایر استان با داران بودن یک میلیون200هزار راس دام، سالانه حدود شش هزارو400 تن گوشت قرمز، 12 هزار تن شیر و فرآورده های لبنی و یک هزارو200 تن پشم و کرک تولید می کنند.

 

در استان کرمانشاه حدود یازده هزار خانوار عشایری با جمعیت حدود 74 هزار نفر در قالب 14 ایل و یک طایفه مستقل زندگی می کنند.

کد خبر 663446

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha